Vastavalt politseiraportile said korrakaitsjad esmaspäeva hommikul teated enesetapu katse kohta. Sündmuskohale jõudes nuttis räppari ema maja ees verandal, tema poeg surnud, kuulihaav peas, vahendas TMZ.

Ema sõnul oli ta koju naasnud, leides poja surnukeha teise korruse esikust. Naine olla politseile rääkinud, et poeg oli pühapäeva õhtul olnud väga endast välja, nuttis ja igatses tema maha jätnud tüdruksõpra.

Enne surma postitas räppar Lil Loaded sotsiaalmeediasse halvaendelise sõnumi, kus ta palus oma vajakajäämiste osas vabandust ning soovis, et kõige vägevam ta taevasesse kuningriiki vastu võtaks.

Kuigi tema ema tõi enesetapu põhjuseks suhte lõpu, siis esitati talle hiljuti süüdistus tapmises, 2020. aastal toimunud tulistamise eest. Ta oli kautsjoni vastu vabaduses.

Lil Loaded oli tuntud oma laulu "6locc 6a6ym" poolest, mis teenis YouTube'is üle 29 miljoni kuulamise, ning teenis Ameerika muusikatööstuse liidult kuldsertifikaadi.

Tema järgmine laul "Gang Unit" oli veel suurem hitt, teenides YouTube'is üle 39 miljoni kuulamise.

Kuldsertifikaati vastu võttes ütles räppar Instagramis, et tal on maailma parimad fännid. Noormees on varasemalt öelnud, et ta kasvas üles kuulates Michael Jacksonit ning sai inspiratsiooni artistidelt nagu Lil Wayne, Snoop Dogg ja The Game.