Bordeux'ist Prantsusmaalt pärit 27-aastane Oceane El Himer tõmbas rohekas ja lillades dressides palju tähelepanu, kui lendas eelmisel nädalal Dubaist Monacosse, kirjutas Daily Mail.

Kena selfie sobitub väga kenasti Oceane'i ülejäänud Instagrami piltide sekka, kui ta kannab rohket meiki, disainirõivaid ja juuksepikendusi.

Aga Oceane, kes on ka Prantsusmaal tõsielutäht, jäi peagi aga ühele reisijale vahele, kui naine tagasi tavaklassis oma kohale istus. Reisija postitas pildi suunamudika pettusest ka Twiterisse.

Tõsielustaar oli pildil samades riietes, kui sellel, mis ta Instagrami jaoks tegi ning mis teenis üle 100 000 meeldimise. Pettusega vahele jäädes sulges tõsielutäht postituse kommentaariumi.

Oceane sai kuulsaks prantsuse tõsielusaates "Armastuse prints ja printsess", kus ta võitles koos kaksikõega sama mehe armastuse nimel. Pärast seda osales ta Marseille'is elavatest rikastest rääkivas saates "Les Marseillais" ning ka seiklussaates "Les Apprentis Aventuriers".

Oceane aga ei ole sugugi esimene tõsielutäht, kes püüdis fännidel naha üle kõrvade tõmmata. 2017. aastal kiitles räppar Bow Wow, et lendab eralennukiga tuurile, et promoda saadet "Growing Up Hip Hop: Atlanta".

Aga tema õnnetuseks märkas räpparit kotkasilmne reisija, kes nägi, et mees lendab New Yorki tavalennukiga, tegi sellest siis pilti ning kutsus räppari selle abil avalikult korrale.