Mõlemad naised kandsid märgi üleandmisel suurepäraseid kleite, mida kiitis ka moeasjatundja Tim Bluz. "Kersti Kaljulaid näeb lausa fantastiline ja kevadiselt värske välja. Väga elegantne, aga samas esinduslik. Mul on väga hea meel vaadata tema moeevolutsiooni läbi aegade. Ta kindlasti hakkas rohkem tähelepanu oma imagole pöörama ja see kuidas tema stiil arenenud on, on täiesti aplausi väärt. Kõik on viimase detailini läbi mõeldud. Mulle meeldib, kuidas meik ja aksessuaarid harmoneerivad kleidiga ning täiendavad teda, moodustades väga efektset tervikut," kiitis Bluz presidenti, kes kandis Liis Eesmaa kleiti ning Tanel Veenre kõrvarõngaid.

Omad komplimendid sai ka koroonaepideemia ajal palju nii valitsust kui rahvast informeerinud Irja Lutsar. "Pr Lutsari outfit on ka minu meelest hästi efektne. Väga aktuaalne värvi ja mudeli valik. Prillid ja väikesed aksessuaarid lisavad vürtsi ja näitavad, et demonstreerivad, et ta ei karda oma moevalikutes natuke eksperementeerida. Samuti väga värske ja elav komplekt," täheldas moeekspert.

Kersti Kaljulaid ja Irja Lutsar

Lutsarile jagab kiidusõnu ka ehtekunstnik Tanel Veenre. "Lutsar tõesti rokib. Meeldib, et pole tõsiselt pingutav kumbki. Tundub nagu viroloog annaks vihje - ees on ilus suvi," leiab ta.

"Kõrvamarjad on universaalsed - neile saab eri outfitidega anda eri nüansi. Kusjuures president kannab Unistuste Päeva seeria marju, neil ka heategev idee," sõnas Veenre presidendi kõrvarõngaste kohta.

Nii president kui Lutsar panid valikuga kümnesse. Ja mõlema riietuses on tunda 60ndate vaibi.