Telia


"Paksmagu" ("Fatman", 2020)

Märulikomöödia. Üks väga ebatavaline Jõuluvana (Mel Gibson, "Surmarelv") võitleb selle eest, et oma allakäivat äri päästa – lapsed on halvaks muutunud ja seetõttu on kingituste käive vähenenud. Kuna 12-aastane rikas ja isekas Billy saab aga jõulukingiks kotikese sütt, siis otsustab ta astuda omapoolse sammu valitseva ebaõigluse lõpetamiseks. Ülbe poisiklutt saadab palgamõrvari Jõuluvana tapma.

Home3


„Võimatu missioon: Tagajärjed“ (Mission: Impossible – Fallout, 2018)

Mis juhtub, kui su parimate kavatsuste tagajärjed tulevad tagasi sind jahtima? Ethan Hunt (Tom Cruise) ja tema IMF-i tiim leiavad end pärast rängalt ebaõnnestunud missiooni olukorrast, mis ei allu enam nende kontrollile. Kuigi Ethan mõistab, et tema emotsioonidega manipuleeritakse, peab ta ajaga võidu joostes lõpuni minema ning valima, kas päästa oma pere ja sõbrad või miljonid teised, keda ähvardab globaalne oht.

Film esilinastub sel pühapäeval kell 21.00 kanalil TV3 Film, mida näeb satelliitteleteenuse Home3 ning teiste teleoperaatorite valikus.

Elisa

"Professor Marston & The Wonder Woman" (2017)

Film „Professor Marston & the Wonder Women“ on tõestisündinud lugu Harvardi psühholoog William Moulton Marstonist ja sellest, kuidas nägi ilmavalgust ikooniline Wonder Womani tegelaskuju. Kui iga eduka mehe taga on naine, siis dr. Marston oli tõeline õnneseen, sest tema elus oli suisa kaks naist - tema imeline naine Elizabeth ja nende ühine armuke Olive Bryne. Mõlemad naised toetasid mehe uurimistööd ning olid ühtalsi ka insipratsiooniks ühe armastatuma superkangelanna loomisel.

ETV2


"Kormoranid ehk Nahkpükse ei pesta"
22:00
09.06.2021

Keiser on kunagise menubändi „Kormoranid“ solist, kes praeguseks on mandunud suvaliseks joodikust helimeheks. Pärast seda, kui ta kraaklemise pärast vallandatakse, teda häbistatakse ja enam kodukõrtsi ei lubata, otsustab ta teha võimsa comeback'i ning näidata, kuidas tõelised mehed rokivad. Ta otsib üles endised bändikaaslased - väiksekaliibrilisest sebijast mänedžeri, kristlaseks pöördunud bassimehe, kibestunud haltuuramuusikust kitarristi ja ühe vahvast rokientusiastist trummari. Pärast mitmeid kõhklusi kogunevadki mehed prooviruumi, et uuesti üritada. Kuid ükskõik, mida nad ette ei võtaks, läheb asi järjest hullemaks. Andres Maimiku ja Rain Tolki rock-komöödia. Osades Guido Kangur, Roman Baskin, Ene Järvis, Jüri Vlassov, Ester Pajusoo, Elina Pähklimägi, Harry Kõrvits, Enn Klooren. Tootja Kuukulgur Film.

Kanal 2


"Linnaluba" (Hall Pass, 2011)

21:00
11.06.2021

Kirjeldus
Komöödia parimatest sõpradest Rickist ja Fredist, kes on juba pikki aastaid abielus ning kes muutuvad iga päevaga aina rahutumaks. Ühel hetkel saab aga nende abikaasadel villand, et meeste pilk peatub pidevalt võõrastel naistel ja otsustavad teha neile üllatava ettepaneku. Nimelt saavad mehed linnaloa - üks nädal abieluvaba elu, mille jooksul nad võivad teha, mida iganes hing ihkab ja ilma, et peaksid hiljem naistele oma tegemistest aru andma. Kui esmapilgul tundub meestele, et nende suurim unistus on täide minemas, siis üsna pea saab selgeks, et nende kujutlus vallaliste elust ei vasta üldse tegelikkusele... Film ei sobi alaealistele.

TV3


"Vanglaekspress" (Con Air, 1997)

22:00
10.06.2021

Olles naasnud sõjaväeteenistusest koju oma lapseootel kallima juurde, kistakse Cameron Poe (Nicolas Cage) kaklusesse, mille käigus ta ühe tülinorijatest enesekaitseks teise ilma saadab. Mees saadetakse pikkadeks aastateks vangi, kus ta ammutab vaimujõudu teadmisest, et vabadusse pääsedes seisab tal ees esmakohtumine oma tütrega. Kauaoodatud päeval pannakse ta ühte lennukisse jõugu eriti ohtlike kurjategijatega, keda transporditakse uude, seninägematute turvameetmetega vanglasse. Reis võtab hoopis uue ja ohtliku suuna aga siis, kui roimarite jõuk eesotsas julma Cyrus "The Virus" Grissomiga (John Malkovich) lennukis mässu alustab ja sõiduvahendi enda kontrolli alla võtavad. Võimuesindajate ainsaks liitlaseks ja lootuseks osutub Poe, kes alustab ebavõrdset ning eluohtlikku võitlust vabadusse suunduvate kurjategijatega.

Netflix


"Malcolm & Marie"
Kui režissöör ja tema tüdruksõber filmi esilinastuselt naasevad, tegelevad nad ühe pika öö vältel erinevate probleemide ja segadust põhjustavate asjaoludega.