Endine valgusinsener Thomas ja Meghan keerasid tülli kolm aastat tagasi, kui isa võltsis raha eest Meghanist pilte. Nad pole pärast seda suhelnud, kirjutas Mirror.

Kuuldes pühapäeval tehtud avaldust, et Meghan sünnitas reedel Californias tütre Lilibet Diana Mountbatten-Windsori, ütles Thomas Sun Online vahendusel, et tal on tütre üle hea meel.

"Mul on väga hea meel, et mu tütrel oli edukas sünnitus ja ma soovin neile kõige paremat," rääkis 76-aastane Thomas.

Thomas ei ole Meghaniga kolm aastat suhelnud. Küll aga ta pidi tütre 2018. aastal altari ette viima, aga loobus viimasel hetkel, kuna pidi minema hädavajalikule südameoperatsioonile.

Thomas ei ole kohanud ei Harryt ega Archiet ning kuningliku biograafi Robert Jobsoni sõnul ei ole ta ka oma uut lapselast nii pea nägemas.

Lilibet "Lili" Diana Mountbatten-Windsor sündis reedel, 4. juunil kell 11.40 Santa Barbara haiglas Californias. "Ema ja laps tunnevad end tervena ja hästi," ütles paar enda avalduses. Vastsündinu kaaluks on 3,486 kg.

"Lapse nimi Lili on nimetatud vanavanaema järgi, kelle hüüdnimi on Lilibet. Keskmine nimi Diana on pandud varalahkunud vanaema Walesi printsessi auks," lisatakse avalduses. Lilist saab õde kuningliku paari Harry ja Meghani esimesele lapsele Archiele. Suure tõenäosusega saab Lili sarnaselt vennale topeltkodakondsuse.

Tema kuninglik kõrgeausus kuninganna Elizabeth II on andnud õnnistuse Harryle ja Meghanile Lilibeti nime kasutamiseks. Noore printsessina oli kuningannal probleeme oma nime hääldamisega, mispärast kutsus ta ennast Lilibetiks.