„Õpin CNC pingi laserlõikust ja graveerimist ning selle tarvis programmeerimist," räägib Sulo, et asus koolipinki. "Lihtsalt mingil hetkel tundsin, et on soov ennast täiendada ja hakkasin erinevate koolide lehtedelt kursuseid kaema,“ sõnab ta ja lisab, et valitud ala on hetkel Eestis ja ka kogu maailmas aina enam populaarsust kogumas.

Laserlõikus on kaasaegne materjalide töötlemise viis, mille abil valmistatakse erinevaid meeneid ja dekoratiivseid elemente. „Saan tegeleda asjaga, millega pole varem kokku puutunud,“ räägib ta lisades, et enda arvetes on koolitee siiani kenasti läinud.

Sulo Tintse jäi möödunud aasta oktoobris politseile vahele kiiruse ületamisega, tänu millele tuvastati roolis istunud lembelaulikul ka joove.

Lauljal fikseeriti keskmine joove, mis tähendas kriminaalasja algatamist. Tintse auto teisaldati. Karistuseks võeti Tintselt juhtimisõigus ning määrati ka tingimisi kaheksa kuud vangistust. Lisaks tuleb Tintselt asuda sundraha, 438 eurot.

Oma alkoholiprobleemist on Tintse avalikult ka varem rääkinud. 2012. aasta suvel pihtis staar, et alkohol ja artistielu käivad käsikäes. Toona selgitas staar üritab ise igati alkoholi tarvitamist vältida.