Kadri Voorandile lisaks on laval Mihkel Mälgand ja Ahto Abner ning öökontsert algab päikese loojudes kell 22:26.

Kadri Voorand on mitmekülgne vokalist, pianist ja helilooja, kelle kirglik esitus on pälvinud rohkelt heakskiitu nii kodu- kui välismaal. Selle oluliseks tõestuseks on näiteks tema hiljutisim album, mille andis ta välja legendaarse plaadifirma ACT alt. Kadri looming võib pealtnäha viia ühest äärmusest teise. Hiljuti on ta soleerinud Eesti Riikliku Sümfooniaorkestri ees kaasaegse klassikalise muusika žanrisse paigutuva Ülo Kriguli uudisteosega, loonud muusikat Priit Tenderi joonisfilmile „Orpheus“, kirjutanud suurvormi „Laineile end kingin“ Eesti Filharmoonia Kammerkoorile ja loonud muusikat laulu- ja tantsupeole. Ta on teinud koostööd erinevate artistidega nagu Anthony Branker, NOËP, Rein Rannap, Erki Pärnoja ja paljud teised, kuid see on vaid osa Kadri tegemistest.

Kadri Voorand on pärjatud tähelepanuväärsete tunnustustega. Ta pälvis 2008. aastal Eesti Jazzliidu noore jazzitalendi auhinna. 2014. aastal tunnustas teda prominentne Eesti Muusikanõukogu kui säravat ja jõulist jazzmuusikut ning 2015. aastal valiti ta Eesti Jazzliidu aasta jazzmuusikuks. 2017. aastal tunnustas Eesti Kooriühing teda aasta koorihelilooja tiitliga.
2019. aastal pälvis Kadri Voorand Eesti Presidendi Kultuurirahastu noore kultuuritegelase preemia ja 2020. aastal Eesti Rahvusringhäälingu aasta muusiku auhinna.
Rahvusvahelised kontsertreisid on viinud Kadrit esinema Hiinasse, Soome, Saksamaale, Inglismaale ja mujale.

Pirita kloostri väravad avatakse 13. juulil kontserdiks kell 21.00. Piiratud hinnaga sooduspiletid on eelmüügis Piletitaskus.