"Täna on see imeväärne õhtu hommik algas rajult. Oli sul valus ka?" nendib Anu Saagim Kethi Uibomäele.

"Tuleb tunnistada, et oli korralik põnts. Ei osanud oodata südamesõbrannalt. Aasta tagasi korraldas Anu mulle üllatussünnipäeva. Sellel aastal korraldas üllatusskandaali. See oli sünnipäevakingitus mulle. Mida vanemaks saad, seda paksemaks tuleb nahk kasvatada. Solvuda pole mõtet, tuleb eluga edasi minna," tõdeb Kethi Uibomägi Anule.

Hiljuti käis Brigitte Susanne Hundi blogis külas "Head tüdrukud nii ei tee" kamraad ehk Liina Pulges ja Anu Saagim. Muu hulgas kerkib videos naistel üles üks küsimus kummaga on Liina nautinud rohkem koos töötamist, kas Brigitte või Kethiga.

Seepeale tõdes Saagim, et Kethiga on igavam. "See on hea, et sa lähed vooluga kaasa. Nüüd, kui tal see karvane mees ka tuli, siis ta läks puhta hulluks. Me olime ka ju harjunud tegema mingisuguseid Instagrami story'sid ja asju. Panime näiteks Reedu (Reet Härmat toim) õli siia peale (rindade vahele toim). Sa kujutad ette, see murjam sealt lõunamaalt kargas läbi telefoni. Ja ta käskis osasid pilte täiesti maha võtta," tõdeb Saagim.

Seepeale viitab Hunt, et kas Anu tohib seda üldse rääkida. "Ma ütlesin ka Kethile, et murjam ei saa ju öelda sulle, mida sa tohid teha või mitte."