Kuningliku perekonna allikas kinnitab, et Harry arutas Lilibeti nime kasutamist juba ajal, mil ta Meghaniga alles kohtas. Kuninganna Elizabethile endale see mõte tollal väga meeldis.

"Harry on alati kõrgelt hinnanud oma sidet vanaemaga, mispärast on veelgi kummalisem, et ta on viimastel aastatel suhet perekonna ja temaga väga palju kahjustanud," tõdeb kuninglik allikas. "Nad on olnud äärmiselt lähedased teineteisele. Nagu te võite ette kujutada, on nad pidanud sügavaid ja isiklikke vestlusi ajal, mil Harry on noormeheks sirgunud."

"Muu hulgas pole Harry kunagi teinud saladust sellest, et luua üks päev oma perekond, saades nii poisi kui tüdruku. Ta on maininud, et tüdruk võiks olla nimetatud kahe tema olulisema naise - kuninganna ja ema - järgi. Ta mängis mõttega anda tüdrukule ema nimi, kuid samas teadis ta ka seda, millist tähelepanu selline valik tekitab.

Seepärast on väikesele Lilile antud keskmine nimi Diana järgi - Harry ema auks, kes suri traagiliselt 1997. aastal Pariisi autoõnnetuses.