"Mu sõbrad kindlasti naeravad, mõni on kuri," naeris ta. "Üks väga halb omadus, mis mul on on see, et ma jään hiljaks. Tavaliselt alati midagi juhtub kui ma hiljaks jään, aga mõnikord on ka see, et ma ei oska oma aega planeerida," ütles Keili.

Hiljuti oli Keili emal sünnipäev ning tütar otsustas emale liigutava sünnipäeva korraldada.

Saatejuht Keili Sükijaineni ema, Eesti Teadusagentuuris kommunikat­siooni­juhina töötav Annely Allik pidi koroonapiirangute tõttu küll loobuma rahvarohkest sünnipäevapeost, kuid see-eest korraldas tütar talle teistmoodi imelise päeva – Annely jõudis 50. verstapostini Kreeka saarel, Rhodosel puhkusereisil.

"Tegin emale üllatuseks video, kuhu olin kõigi lähedaste tervitused kokku kogunud. See pani ema ikka korralikult pisardama," meenutab Keili. "Teiste seas ütlesid oma soovid emale edasi ka bändi 5Miinust liikmed."

Omaette "ooper" oli lillekimbu ja tordiga, mida polnud Rhodosel koroona­piirangute tõttu lihtne kiiresti hankida. "Torti ajasime taga kaks päeva ja maitsmiseni ei jõudnudki, sest siis, kui ema oli tordilt küünlad puhunud ja hakkas seda paremini teise kätte võtma, kukkus tort plärts maha ja muutus söögikõlbmatuks," naerab Keili.

Kinkide seas olid veel Tanel Veenre siidkleit ja kõrvarõngad ning mälestuseks tegi Keili erilisest päevast koduvideo. "Tean, kui väga mu ema peab asjadest olulisemaks emotsioone, ning ta ütles mitu korda päeva jooksul, et see oli tema parim viis juubelit tähistada, mis on mulle suur kompliment!"

Keili pole üksnes pärinud emalt kaunist välimust, neil on ka sarnane stiili­tunnetus: "Kui hakkasime minema pidulikule õhtusöögile, väljusime emaga hotellist mõlemad sinises kleidis, mida me polnud varem kokku leppinud. Nagu ema, nõnda tütar – see ütlus pädeb meie puhul sada protsenti!"