Sussexi hertsogi ja hertsoginna oli juba varasemalt teavitanud avalikkust sellest, et Harry ja Meghan olid helistanud kuningannale ja küsinud nime kohta juba varasemalt. Kuid Dymondi anonüümse allika väitel pole midagi sellist juhtunud. Tema sõnul oli eelmisel reedel sündinud Lilibet Diana nimi kuningakojale täielikuks üllatuseks.

Vaid 90 minutit pärast seda, kui BBC oli antud teemat kajastanud, oli Harry juba tagajalgadele aetud ning tema ja Meghan avaldasid läbi ajakirjaniku Omid Scobie omapoolse nägemuse. Scobie, kes kirjutas ka avameelse autobiograafilise teose "Finding Freedom" kuningliku paari kohta, väidab, et Meghan ja Harry poleks kunagi Lilibeti nime kasutanud, kui kuninganna poleks seda heaks kiitnud.

Kuid Harry ei piirdunud vaid sellega. Ta pöördus ka oma advokaatide poole, kes saatsid BBCle ja teistele meediamajadele ametliku kirja, kus seisis, et sellised väited on laimavad ja valed ning selliseid süüdistusi ei tohiks nende suunal enam teha. BBC ei vastanud avalikult sellele kirjale ning Buckinghami palee keeldus kommenteerimast.