Brigitte uuris muu hulgas Ari Mattilt ka seda kui ilusaks meheks too end 10-punkti skaalal peab. Mees puikles vastamisest hetkeks kõrvale ning küsis hoopiski kui ilusaks Brigitte teda peab: "Sa oled päris ilus mees! Ma ei annaks sellist numbrilist väärtust, aga ma ütleks seda, et kui Tinderis mingi 75% mu sõbrannadest on sinuga matchinud, siis kõigil on nii, et omg ma lähen Ari Mattiga välja. Sul hakkab mingi kuulsus tekkima, sa oled see naljakas kepivend!"

Selgunud on Kroonika korraldatava Eesti Meelelahutusauhindade (EMA) gala õhtujuhid – Brigitte Susanne Hunt (25) ja Koit Toome (42).

Suunamudijast raadiohäälel, telenäol ja armastatud lauljal on seekord iseäranis vastutusrikas roll, sest esmakordselt EMA ajaloos jõuab üritus kõigi kodudesse vahetult sündmuse tulipunktist. Selleks, et televaatajad ja Kroonika lugejad saaksid kogu glamuurist osa, teeb TV3 galast otseülekande. Olge valmis, auhinnasajuks läheb 17. juunil Maarja­mäe lossipargis.

Kroonika tähistab sel aastal oma 25. sünnipäeva. Suurejooneliste staaripidudega alustati juba 1997. aastal, kui Lillepaviljonis tähistati ajaloolise 60 000 tiraažinumbrini jõudmist. Esimest korda pärjati just sel peol väärika pronkskujuga seksikaimat naist ja meest ning algas traditsioon, mis on säilinud tänini. Eesti Meelelahutusauhindade nime kannab auhindade jagamine alates 2013. aastast - võitjad selguvad nüüd rahva antud häälte põhjal. Rahva hulgas suure populaarsuse saavutanud Eesti Meelelahutusauhindade hääletusel anti möödunud aastal kokku üle 500 000 hääle.