Anistoni ema Nancy Dow soovis, et tema tütar oleks täiuslik. Ta oli samuti näitlejanna ja modell ja osales mitmetes seriaalides nagu "The Beverly Hillbillies" ja "The Wild Wild West". Aniston meenutab, et ema oli tema suhtes väga kriitiline: "Ta oli modell, ta oli imeilus. Mina polnud. Kunagi polnud."

Kui Anistoni vanemad lahutasid, jäi ta koos emaga. Nende suhe halvenes, kui Dow oma tütre emotsioone ignoreeris. "Mind ei õpetatud kunagi karjuma," räägib Aniston. "Ükskord tõstsin oma ema peale häält ja karjusin ta peale, ta vaatas mind ja hakkas naerma. Ta naeris minu üle, sest karjusin talle vastu. See oli nagu löök kõhtu."

1999. aastal avaldas Dow raamatu "From Mother and Daughter to Friends: A Memoir." Raamat tegi Anistonile nii palju haiget, et ta ei suhelnud oma emaga mitmeid aastaid. Ta ei kutsunud oma ema isegi enda ja Brad Pitti pulma.

Pärast seda, kui Pitt ja Aniston lahutasid, hakkas naine oma emaga uuesti sidet looma. "See on olnud väga kena. On ulmeline, kui su elu pea peale pööratakse, et kuhu see su välja viib. Meie jaoks oli aeg ja see pidi juhtuma. See on hea. Beebisammud," rääkis naine toona.

2016. aastal Anistoni ema suri. Ühine kaotus viis naise kokku oma isa John Anistoniga. Pärast vanemate lahutust ei näinud Aniston oma isa aasta aega. Seejärel võttis isa oma tütrega ühendust ja kutsus ta välja. "Me sõime õhtust ja vaatasime Fantasticksit," meenutab Aniston.

Praegu on Anistoni ja tema isa suhe paranenud. Nad hoiavad ühendust, helistavad teineteisele ja Aniston postitas isaga koos isegi pildi, kuhu alla kirjutas "armastan sind, papa".