Jennifer Lopez — 4 korda kihlatud

Jennifer Lopezi esimene kihlatu oli Ojani Noa, kellele järgnes taustatantsija Chris Judd, kellega nad ka abiellusid. Pärast nende lahkuminekut kihlus Lopez Ben Affleckiga, kuid paar läks lahku vahetult enne pulmi. Seejärel liikus naine Marc Anthony juurde, kellega 2004. aastal abiellus. Neli aastat hiljem sündisid paaril kaksikud. 2014. aastal lahutati ametlikult ning seejärel tuli Lopezi ellu Alex Rodriguez, kes pärast kaht aastat kohtamist 2019. aastal ka naise kätte palus. Koroonapandeemia tõttu lükati pulmi kaks korda edasi ja lõpuks neid ei tulnudki, sest nüüd näeme Lopezi taas endise kihlatu Ben Afflecki embuses.

Brad Pitt — 4 korda kihlatud

Brad Pitt palus oma tüdruksõbra Jill Schoeleni kätt enne kui ta kuulsaks sai. Naine aga lõpetas suhte, sest Pitt lahkus linnast, et filmi teha. Seejärel palus ta Gwyneth Paltrow kätt, kellega mindi lahku 1997. aastal. Kolm aastat hiljem tegi Pitt abieluettepaneku Jennifer Anistonile, kellega ka abiellus. 2005. aastal tuli aga mehe ellu Angelina Jolie, kellega tegi asjad ametlikuks alles 2014. aastal. Kaks aastat hiljem andis Jolie lahutuse sisse. Endisel paaril on kuus last.

Drew Barrymore — 5 korda kihlatud

Drew Barrymore kihlus esimest korda siis, kui ta oli kõigest 16-aastane. Kihlus Leland Hayward III kestis mõned kuud. Tema teiseks kihlatuks oli näitleja Jamie Waters. Kolmandast kihlatust sai tema esimene abikaasa. Barrymore abiellus Jeremy Thomasega 19-aastaselt (mees oli 31), kuid abielu jäi üürikeseks ja kestis vaid kuu aega. Mõned aastat hiljem abiellus naine Tom Greeniga, abielu kestis aasta. 2012. aastal abiellus näitleja oma laste isa Will Kopelmaniga, kellest on nüüdseks juba lahutatud.

Elizabeth Taylor — 10 korda kihlatud

Taylori esimeseks kihlatuks oli William Pawley Jr, teiseks Conrad Hilton Jr, kes oli ka tema esimene abikaasa. Kolmas kihlatu ja teine abikaasa oli näitleja Michael Wilding ja temale järgnes Mike Todd. Nendevaheline abielu lõppes traagiliselt, kui mees suri lennuõnnetuses. Naise viiendaks kihlatuks oli Toddi lähedane sõber Eddie Fisher. Järgmisena kihlus ja abiellus ta Richard Burtoniga, kaks korda muuseas. Seejärel abiellus ta poliitik John Warneriga ja hiljem veel ehitusmees Larry Fortenskyga. Pärast neid sai ta veel kaks abieluettepanekut, ühe Victor Lunalt ja teise Dennis Steinilt. Taylor katkestas mõlemad kihlused.

Billy Bob Thornton — 7 korda kihlatud

Näitleja Billy Bob Thortoni esimesed kolm abielu kestsid kõik kaks aastat: Melissa Lee Gatlin aastal 1978, Tony Lawrence aastal 1986 ja Cynda Williams aastal 1990. 1993. aastal abiellus ta Pietra Dawn Cherniakiga, kes oli modell. Abielu lahutati aastal 1997. Thorton oli kihlatud Lauara Derniga, kuid jättis ta maha ja palus hoopis Angelina Jolie kätt, kellega ta samuti vaid kaks aastat abielus oli. Ta kohtas oma praegust naist Connie Anglandi aastal 2003 ja nad abiellusid aastal 2014.

Demi Moore — 4 korda kihlatud

Näitleja esimene abielu Freddy Moore’iga tõi talle kuulsa perekonnanime. Abielu kestis viis aastat, mille lõppedes kihlus ta kiiresti Emilio Esteveziga. Järgneval aastal oli ta kihlatud Bruce Willisega, kellega oli abielus 11 aastat. Paar lahutas aastal 1998. 2005. aastal abiellus Moore Ashton Kutcheriga, kellega läksid erinevaid radu kuus aastat hiljem.

Gary Oldman — 6 korda kihlatud

Gary Oldman on oma kirjanikust abikaasa Gisele Schmidtiga olnud abielus alates 2017. aastast. Enne seda oli ta seitse aastat abielus laulja Alexandra Edenboroughiga, neli aastat Donya Fiorentinoga, kaks aastat Uma Thurmaniga ja Lesley Manville’iga kolm aastat. Vahepeal oli ta kihlatud näitleja Isabella Rosselliniga.

Allikas: She Knows