Metro vahendab, et Cundy tutvus prints Harry tulevase abikaasa Meghaniga 2013. aastal. Toona oli Meghan kuulus osalisena sarjas "Suits" ning parajasti Suurbritannias rändamas. Cundy sõnutsi oli neil kohe hea klapp ning peagi uuris Meghan, kas uus sõbranna oskaks talle soovitada mõnda sümpaatset britti.

"Meghan rääkis, et armastab Londonit ning tahaks endale inglasest poiss-sõpra. Vaatasin oma kontaktid läbi ja mõtlesin, kes võiks talle sobida," jätkas Cundy. Ta arvas, et ehk võiks kauge külaline haakuda jalgpallur Ashley Cole`iga. Just viimati mainitu ei võtnud aga vedu ja sellest ei tulnud midagi.

Meghani vaates ilmselt parem ongi. Cole oli möödunud kümnendi hakul tuntud pigem mehena, kes vahetab naisi sama tihti kui sokke. Ta oli abielus laulja Cheryl Cole`iga. 2010. aastal lahutati just mehe liiderlikkuse ja petmiste tõttu, naine muutis ka oma nime, olles edaspidi Cheryl Ann Tweedy.

Mis Cundysse puutub, siis tema pole Meghaniga suhelnud juba aastast 2017, mil too hakkas käima prints Harryga. Sellest hoolimata arvab ta, et paar nimetas oma tütre just tema põhjal, mitte kuninganna. "Mind kutsuti kooliajal Lilibetiks," väitis ta.