Ta märkis, et Kaberneeme vabatahtlikud merepäästjad päästsid eile kahe tüdruku elu, kes umbes sama vanad kui ta enda lapsed (näiteks ta tütar Karoliina Josefiine on 18aastane - toim).

Need tüdrukud läksid jetiga sõitma, keerasid vees liiga järsult, käisid ümber ja enam sõidukit püsti ei saanudki. "See vajus põhja ning tüdrukud ulpisid meres. Vaid 20 minutit olid neiud 15-kraadises vees, kui rannas olija abi kutsus ja Kaberneeme priitahtlikud kohale jõudsid," märkis ta.

"Vesi oli ikka nii külm, et tüdrukud olid alajahtunud, šokis ja rääkida enam ei suutnud. Õnneks olid neil päästevestid seljas. Nad tõmmati kiiresti paati, pandi seal samas selga spetsiaalsed soojendavad riided ja kui nad samas kiirabile üle anti, ütlesid arstid, et veel mõned minutid ja... Õnneks läks teisiti."

Killandi lisas, et on keeruline ette kujutadagi, mida tundsid tüdrukute emad pärast sellist rõõmusõnumit. Ta avaldab austust priitahtlike aadressil. "Kui hea, et üle Eesti on 35 vabatahtlikku merepäästekomandot - kõik kodukülad on tohutult tänulikud, et meie üle valvate. Sellistes olukordades tuleb see eriti selgelt meelde. Kaberneeme küla oli eile väga, väga õnnelik ja uhke!"