Telia

"Koletisekütt" (Monster Hunter, 2020)

Samanimelisel videomängude sarjal põhinev fantaasiamärul. Karmi käega leitnant Natalie Artemis (Milla Jovovich, "Viies element") ja tema eliitsõdurid satuvad alternatiivsesse universumisse. Nad jäävad kõrbetaolisesse paraleelmaailma lõksu, kus neid ründavad pidevalt hirmuäratavad koletised. Oma jahmatuseks avastavad tiimi liikmed, et nende relvad on sealsete koletiste vastu võimetud. Leitnant kohtab salapärast kütti (Tony Jaa, "Kiired ja vihased 7"). Kas tänu mehe oskustele ja abile on Artemisel mingitki lootust koju tagasi pääseda?

Home3

„ema!“ (mother!, 2017)

Darren Aronofsky meistriteos „ema!“ on kõmuline ja vastakamaid arvamusi tekitanud film. Vaataja tundeid mitte säästev suur allegooriline maailmalugu räägib naisest ehk emake loodusest (Jennifer Lawrence) ja mehest ehk loojast (Javier Bardem), kes elavad näiliselt idüllilises erakluses kuni nende uksele koputavad kutsumata külalised. Soovides olla lahked võõrustajad võtavad nad võõrad vastu, aga kui ootamatute sissetungijate voog aina kasvab, on naine olukorras, kus tal tuleb ümber hinnata kõik, mida ta on seni teadnud armastusest, pühendumisest ja ohverdusest.

Lavastaja: Darren Aronofsky

Osatäitjad: Jennifer Lawrence, Javier Bardem, Ed Harris, Michelle Pfeiffer, Domhnall Gleeson, Brian Gleeson, Kristen Wiig

Draama „ema!“ esilinastub sel laupäeval, 19. juunil kell 21.00 kanalil TV3 Film, mida näeb satelliitteleteenuse Home3 ning teiste teleoperaatorite valikus.

Elisa

Kodumaine komöödiasari "Alo"
Elisa Huubi on nüüd lisandunud kodumaise komöödiasarja ’’Alo’’ teise hooaja KÕIK osad! Alo on autoesinduses töötav püüdlik müügimees, kelle elus ei lähe kaugeltki mitte kõik nõnda, nagu ta sooviks. Konkurents on karm ja tipus püsivad vaid vähesed. Värske hooaeg toob kaasa nii reetmist kui ka suuri suhteleeke ja vastuolulisi juhtimisstiile. Sarjas löövad kaasa armastatud näitlejad nagu Tõnis Niinemets, Priit Võigemast, Saara Nüganen, Priit Pius, Märt Pius, Reimo Sagor, Liis Lass jpt.

ETV2

Kanal 2


"Endiste pruutide vaimud" ("Ghosts of Girlfriends Past", 2009)
Neljapäeval 17.06 kell 23:00

Romantiline hittkomöödia sadu naisi vallutanud staarfotograaf Connorist, kes ootamatult seisab silmitsi oma esimese armastuse Jennyga. Veendunud poissmees Connor magab iga naisega esimesel võimalusel ja lõpetab suhte veel enne kui see alatagi jõuab. Tema küüniline suhtumine armastuse võimalikkusesse ähvardab rikkuda ka ta venna pulmapeo, kuid siis ilmutab ennast Connorile tema kadunud onu vaim. Elupõletajast onu, kes oli oma lõbujanuga Connorile eeskujuks olnud, tunnistab ootamatult, et oli armastuse asjus rängalt eksinud. Sellest hetkest ei ole miski enam endine ja juhtuma hakkab imelisi asju...

TV3


"Minu parima sõbra pruut" ("My Best Friend's Girl", 2008)
Laupäev 19.06 kell 21:30

Tank (Dane Cook) on meister naiste võrgutamise ja solvamise alal, kellest on saanud selle ala proff. Kui mõni kutt maha jäetakse, palkab ta Tanki, et see viiks ta eks-pruudi elu kõige jubedamale kohtamisele, mis oleks sedavõrd jube, et saadaks tüdruku jooksujalu tagasi hüljatud peika käte vahele. Kui sama juhtub Tanki parima sõbra Dustiniga (Jason Biggs), pakub ta loomulikult kohe abi? kohates seeläbi oma elu suurimat väljakutset. Alexis (Kate Hudson) osutub nimelt tüdrukuks, kes Tanki blufist läbi näeb ning õige pea on külmavereline proff täielikus segaduses: ühelt poolt peaks olema ustav Dustinile, samas aga ei suuda ta kuidagi alla suruda tundeid oma parima sõbra pruudi vastu.

Netflix

"Lupini" uued osad on Netflixis vaadatavad!