"10 aastat tagasi, olles 18-aastane, viskas mulle MSN Messengeri lingi lausega "kle lähme tasuta reisile?" Mõtlesin endamisi, miks ka mitte. Teeme veits nalja, pluss saame tausta reisile," kirjutas Noa Instagramis.

"Peale öötööd magasin võtetele sisse ja varahommikul toimetaja kõne peale kimasin stuudiosse. Olin ka päeva esimene õnnelik, seega, kuni teised end Aramisest julgeks jõid, mõtlesin, et ma ei taha "ootan sõpra" vms tüüp olla, ma lähen ikkagi kainena telekasse."

"Kolmest suvalisest ümbrikust joppas pimesi tõmmata nädal Egiptuses (teised olid Iisrael ja Otepää). Peale saadet tuli ligi kaks kuud oodata, kuni tuligi reis. Esimesel päeval läksime reisukaaslasega riidu ja järgmised kuus päeva tšillas kumbki omaette."

"Sain päev läbi ujuda, võrku pelada ja puhata, kuna too aeg ma kool/töö/trenn graafikus, olin üpris läbi põlemas, kulus nädalane reis omaette marjaks ära. Peale reisi pole reisukaaslast kunagi trehvanud, aga usun, et tal läheb hästi."

"Nüüd, 9,5 aastat hiljem võluti Margna arhiivist saatuslik saade välja ja Andrei Zevakin reageeris sellele. Ausalt öeldes ei teadnud, mida oodata, aga pigem sain kaasa irnuda, sest huumorit tehti maitsekalt ja egas 18-aastane mina polnud ka lihtne mees," lõpetas Noa pika meenutuse.

Foto: Instagram