Riggle'i abikaasa andis 21 aastat kestnud abielu järel lahutuse sisse möödunud aasta oktoobris, aga olukord läks järsult hulluks, kui tema kodukontorist läks kaduma hädaolukordadeks mõeldud 28 000 dollarit ning näitleja tundis, et teda jälgitakse, kirjutas TMZ.

Riggle on praeguseks pere ühisest kodust, kus abikaasa Tiffany elab koos nende kahe lapsega, välja kolinud ning elab väiksemas majas. Näitleja päris naiselt kaduma läinud raha kohta, sest tal on elamisele juurdepääs, aga Tiffany väitis, et ei tea asjast midagi.

Umbes samal perioodil olla Tiffany sisse häkkinud mehe Apple kontosse ja sealt alla laadinud tema emailid, sõnumid, kontaktid ning fotod, aga see ei ole veel kõik.

Riggle väidab, et Tiffanyl oli infot tema privaatvestluste kohta oma tüdruksõbraga või tema kohta, mis toimusid tema kodukontoris. Selle järel jagas Tiffany või keegi teine sõnumeid teistega.

Nende lekete tõttu moodustasid Riggle ja tema tüdruksõber libainformatsiooni skeemi, et näha, kas see lekib kuhugi või mitte. Ja tema kahtlused leidsid hiljem kinnitust.

Riggle lasi aprillis oma kodu peidetud elektroonikaseadmete osas kontrollida ja suitsuanduri seest leitigi peidetud kaamera. Kaameras oli mälukaart, millel oli enam kui 10 000 häälega video ning Riggle usub, et see paigaldati 2020. aasta augustis ning jälgis teda, kuni ta avastas kaamera.

Näitleja sõnul on ühes videos näha, kuidas Tiffany seisab redelil ja paigaldab kaamerat ning teises istub põrandal ja loeb raha, mis Riggle usub on tema kadunud 28 000 dollarit.

Kohus väljastas Riggle'ile ajutise lähenemiskeelu Tiffany vastu ning juulis toimub teine istung, et arutada Riggle'i ettepanekut kriminalistidel uurida salakaamera salvestisi.