Perit Muuga Fashion esitles uut suvekollektsioon "Vaikelu". Perit Muuga uus kollektsioon "Vaikelu" pikutab laisalt päikesest lõõskava suvepäeva vaikuses. Kuumusest virvendavas õhus viirastuvad loiult ujuvad kalad rohtukasvanud hoonete taustal. Mahajäetud majade seintelt kooruv värv moodustab võluvaid mahedaid värvikombinatsioone. Lopsakad orhideeõied ja metsikud roosid sirutuvad rahus ereda päikese poole. Graatsilised sebrad, värske rohuga maiustamas mahajäetud linnasilueti taustal, mõjuvad peaaegu apokalüptiliselt.

Kõike seda võib leida müstiliste abstraktsete printidega kangastelt. Kogu kollektsioon on valmistatud pehmetest naturaalsest puuvillast materjalidest. Lõiked on mõnusalt vabad, lubades kandjal hõljuda naiseliku kergusega läbi suve.

"Inspiratsiooni kollektsiooni loomiseks sain eelkõige kergelt apokalüptilisest emotsioonist, mis kippus aegajalt koroona ajal tekkima. Võrdlemisi tühjade tänavate ja suletud kohvikute vahel jalutamine lõi teatava romantilise kujutelma, kuidas oleks olla maailmas üks viimaseid inimesi. Sellele lisandus lihtne igatsus kuuma suvepäeva järele," kirjeldab Perit kollektsiooni loomise tagamaid.

Katta Grüner Eesti käsitöö disainehted esitles suvi 2021 kollektsiooni „Armastus&Harmoonia“, mis on inspiratsiooni saanud Haapsalu promenaadist, luikede armastusest ja Tšaikovski muusikast. Kõikide ehete värvid on moodsad merelised, taevalised, päikeselised. „ Armastus saab olla täiuslik ainult olles harmoonias, harmoonia leidmine on inimesele väga oluline, et olla õnnelik. Kui vaadata Haapsalu lahel luikesid, merd ja taevast siis see on harmoonia kõige täiuslikumas mõistes“, selgitab Katta Grüneri ehete looja Chatlyn.

Modellide soengu moode näitas Kevin Murphy. Lokid, romantika ja patsid, tõeline suvi ja jaanipäev.

Modellina astus üles ka Eesti andekas laulja Sissi Nylia Benita!

Kohale tulnud kaunitare kostitas Kalakala&Pojad austrite absoluutsete lipulaevadega Gillardeau värskete austritega, mis tulevad Prantsusmaalt Marennes-Oleroni piirkonnast. Need austrid on haruldased ja neid tunned ära sisse graveeritud G tähe järgi. Austrite juurde pakkus Pernod Ricard kihisevat tsitruselist Austraalia vahuveini Jacobs Creek aperatiivi.

Kinke naistele jagasid Kroonika, Royal Beauty Club, La Casa de Los Aromas, Beautiful Me rullmassaz, Zemoy, Red Chocolate, Nõo Lihatööstus, Sinead, Paradise Foods.

Õhtu edenedes said kõik naised harjutada laulmist Delight Stuudio looja Elena Savtsuki juhtimisel. Elena Savtsuk on andekas laulja,kes oma häälega ei jää alla ooperilauljatele. Elena käe all on sajad lapsed , noored ja täiskasvanud õppinud laulma.