Kohaliku politsei sõnul tungis järjekordne kutsumata külaline Kendall Jenneri koju, kes seda tehes end ka vigastas, vahendas TMZ.

23-aastane mees ilmus laupäeva pärastlõunal Kendalli kodu kaistevärava juurde ning üritas valvepostist läbi saada, kuna tahtis naist näha. Nagu ka varem tundis turvameeskond ta ära, sest mees olla ka varem värava juures jõlkunud.

Nagu ka varem saadeti mees minema, aga sel korral leidis ta endas piisavalt julgust ja roni üle aia ning vigastas seda tehes oma kätt.

Sündmuskohale kutsuti politsei, kes ta vahistas enne Kendall koju juurde jõudmist. Ta arreteeriti ning viidi haiglasse vigastust ravima, mille järel talle esitati süüdistus sissetungis.

Ta veetis kinnipidamisasutuses kümme tundi, kuni omal vastutusel vabastati.

See juhtum ei ole Kendall ja tema õdede jaoks kahjuks uus kogemus. Alles see oli, kui ta mitme sarnase juhtumi järel oma turvameeskonda suurendas. Ühe intsideni ajal püüdis üks sissetungijatest alasti tema basseini ujuma minna.

Allikate sõnul kolis ta kohe pärast seda intsidenti välja ja ei kavatse enam seal kunagi elada. Ta ei ole maja veel müügile pannud.

Bassieinis ujunud mees mõisteti 180 päevaks vangi ning nii Kendall kui tema noorem õde Kylie said tema vastu lähenemiskeelu.

Kylie pidi vahepeal tegelema mehega, kes tema koju ilmus ja talle armastust avaldas. Nende vanem õde Kim Kardashian sai aga salapärase päki, mille sees oli kihlasõrmus ning rasestusmisvastane vahend.