Jeff Tremaine sai lähenemiskeelu, kuna Bam ähvardas teda tappa. Nüüd ei tohi ta lavastajaga ühendust üldse võtta. Lähenemiskeeld kehtib ka Tremaine'i naise ja laste kohta, kirjutas TMZ.

Tremaine otsis Bami vastu kaitset, kui tema endine sõber lällas sotsiaalmeedias ning ähvardas nii teda kui Johnny Knoxville'i.

Lavastaja sõnul muutusid Margera sõnumid üha häirivamaks ja häirivamaks. Nendes ähvardati tema lapsi ning Margera tegi kommentaari, soovitades nii Tremaine'il kui Knoxville'il enda surmatunnistustele alla kirjutada.

Lavastaja tundis hirmu enda ja oma pere turvalisuse pärast ning tuleb välja, et ta esitas piisavalt asitõendeid, et kohtunik lähenemiskeelule alla kirjutas.

Bam oli varasemalt juba "Jackass 4" juurest minema löödud ning lähenemiskeeld tähendab, et kokktulek ei ole praegu töös.

Bam Margera on aastaid võidelnud alkoholi- ja narkoprobleemidega. Kui teine "Jackassi" liige Steve-O sai tänud sõpradele, kelle hulka kuuluvad ka Jeff Tremaine ja Johnny Knoxville, oma sõltuvustest vabaks, siis Margera on veel pika teekonna alguses. Iseasi, kas ta üldse soovib seda teekonda jätkata.