"Nüüd on küll see hetk, kus tuleb šampusepudelil väike psst teha," sõnas Koit Toome eile pärast galat Instagramis. "Läbi. Tundub, et täna (eile) jääb auto siia. Selline pingelanus on. Kurat küll. Nagu Kaia (Triisa. Koidu elukaaslane) oleks kuskil otse-eetris laulma pandud."

"Kas oli õudne või?" küsis Kaia kaamera tagant.

"Ei noh, natuke tugevam jälle pärast seda läbielamist. Ei väga lahe oli. Vaatamata sellele, milline kaos oli proovis, siis hakkas poole pealt vaikselt tunne sisse tulema. Ma tegin viimati 15 aastat tagasi sellist tööd."

"Kuidas Sirli vastu võeti?"

Sellega viidati Sirli Hiiusele, artistinimega Sarah, kellega koos Koit esitas Code One'i superhitti "On küll hilja". Juba esimese paari noodi järel hakkas rahvas gala ajal hõiskama.

"Kui Sirli lavale tuli, siis ma vaatasin kaks korda, et täitsa pekkis, ta pole aastakümneid nii hea välja näinud. Täpselt selline tunne nagu 25 aastat tagasi. Ma ei tea, kuidas telekas oli, aga klaveri taga oli igatahes väga hea," jagas Koit lavapartnerile komplimente.

Siis ilmus välja Brigitte Susanne Hunt, kes oli nii õnnelik, et neil ei läinud laval midagi sassi. Laval tekkinud emotsioon oli nii hea, et mõlemal oli kahju, et õhtujuhtimine niivõrd kiiresti lõppes.