Black Widow ehk Natasha Romanoff tegi enda filmidebüüdi 2010. aastal. "Kui vaadata "Iron Man 2-te" ning kuigi see oli väga lõbus ja seal oli palju huvitavaid seikasid sees, siis oli ta liialt seksuaalne," sõnas Scarlett Johansson väljaandele Collider.

"Ta tundus nagu oleks tükike millestki, nagu objekt või asi või miski," lisas ta.

Black Widowst on selle järel saanud üks Marveli märkimisväärsemaid karaktereid ning järgmisel kuul saab ta ka oma filmi.

Rääkides nüüd karakteri evolutsioonist, tundus Johanssonile, et Romanoffi võeti alguses kui lihatükki. Ning Tony (Stark, keda mängib Robert Downey Jr) isegi viitab talle kui sellisele ühel hetkel. Mida ta ütleski? "Ma tahan seda"," meenutas näitlejanna.

"Ühel hetkel nimetab ta teda ka lihatükiks, mis tol ajal tundus kui kompliment," sõnas Johansson.

Näitlejanna lisas, et tema eneseväärikus tol ajal oli väga suuresti seotud tema välimusega, aga see kõik on muutunud pärast seda, kui ta sai emaks.

"Olen enda osas rohkem aktsepteeritavam, ma arvan. Kõik on seotud eemaldumisega seda tüüpi üleseksualiseerimisest," ütles ta.

36-aastane näitleja tõi ka välja, kuidas tänud #MeToo liikumisele on olukord noorte naisnäitlejate jaoks muutumas. "Nüüd saavad noored inimesed, noored tüdrukud, palju parema positiivse sõnumi. On olnud imeline olla kogu selle muutuse juures ning tulla teiselt poolt tugevamana välja. Areneda. Arvan, et see on päris lahe," ütles ta.

Uus "Black Widow" film pidi esilinastuma 2020. aasta mais, kuid lükati Covidi tõttu edasi. Nüüd esilinastub see 7. juulil UKs ja Iirimaal ning kaks päeva hiljem USAs.