Pikemalt ei soovi Kristiina teemal peatuda, kuid kinnitab, et tema abielu ja suhe Aivariga on nüüdseks täiesti möödanik: "Oleme koos lapsevanemad edasi, aga kahjuks ei suutnud leida siiski ühist keelt, et jätkata paarina." Kristiina sõnul nad tõesti proovisid asju lappida, kuid 2019. aastal lahutuseni viinud suhte ülessoojendamine ei õnnestunud. "Meil oli ilus aasta, aga oleme inimestena vahepealse eemalolekuga liiga palju muutunud! Ma austan teda kui laste isa ja soovin talle parimat."

Kroonikale teadaolevalt elab paar nüüdseks ka eraldi elupindadel. Aivar ostis tagasi varem abielulahutuse käigus Kristiinale jäänud Pirita maja, Kristiina ostis aga kolmetoalise korteri, mis asub samuti Pirital. Kinnistusraamatu andmetel on Pirita maja mai esimeses pooles rännanud tõesti tagasi Aivari omandisse.

Kristiina ja Aivar Aigro tutvusid 1994. aastal pubis George Brown, kus Kristiina teenis taskuraha ettekandjana ja Aivar esines oma bändiga The Tuberkuloited – ta mängis basskitarri. Viis aastat hiljem kohtusid noored taas ja hakkasid juba tihedamalt suhtlema. 2003. aasta sõbrapäeval nad kihlusid. Suurejoonelised pulmad, kus pruut kandis pea 100 000 krooni maksvat Merike Pääro disainitud kleiti, peeti 2004. aasta suvel Ammende Villas.