Ehkki suur osa teemadest oli Saagim intervjuu jooksul võrdlemisi avameelne, muutus tema avatus täielikult, kui jutt liikus Teet Saarepera ja tema poja Robinini.

Kui saatejuht viitab sellele, et Saagimit ja Saarepera nähti 90ndatel väga palju koos, esitades justkui küsimuse-vormis väite, et tema poja isa on Teet Saarepera. "Ma ei tulnud selleks intervjuuks siia, et hakata lahkama oma poja teemasid," ütleb Saagim kogu eelneva tõdemuse peale.

"Sa ei pea seda kõike lahti seletama. Ma lihtsalt ütlen ühe lause see ei ole teie asi. Kõik," vastab Saagim konkreetselt. Seepeale uurib saatejuht, et kuidas on Anule mõjunud see, kui meedia on tema pojast ja Saareperast rääkinud.

"Mind ei mõjuta see mitte kuidagi, sest ma ei haaku selle teemaga. Te ei saa mitte ühelgi moel mulle oma küüsi taha. Kas see on avalik huvi või on tegu uudishimuga? Ja minu kaalukauss kaldub sinna uudishimu poole peale. Inimene, kes ei ole terve oma elu soovinud olla avalik me räägime Teet Saareperast ja pärast tema surma hakatakse teda lahkama. See on väga-väga halb. Minu poeg ei ole ka soovinud mitte kunagi olla avaliku elu tegelane ja on seda korduvalt välja öelnud. See on väga halb, kui hakatakse lahkama nende inimeste ümber teemasid, kes ei ole mitte kunagi soovinud olla avaliku elu tegelased. Seda tuleks kuidagi austada," tõdeb Saagim.

Kuula intervjuud pikemalt SIIT!

Estonia Capital arendab tööstuskinnisvara ning üürib tootmis- ja laopindu. Ettevõte peab ennast Eesti suurimaks laopindade omanikuks, omades 190 000 ruutmeetrit lao- ja tootmispinda ning üle miljoni ruutmeetri maad. 2019. aasta lõpul oli firmal jagamata kasumit üle 83 miljoni euro.