Ari Mattil pikki suhteid seljataga pole ning pigem hakkab tal kähku igav ning mees hakkab ise asju vürtsitama: "See on hästi nõme kui sa oled kellegagi koos ja kõik on paberil super, aga kui sa hommiku ärkad ja teed silmad lahti ja mõtled, et sa võiks mitte siin olla. Ma ei ole kunagi kedagi maha jätnud, kõik jätavad mind maha. Ma hakkan tavaliselt väikseid asju ette heitma," ütleb Mustonen.

Intrigeeriva nimega podcast ehk taskuhääling "Tussisööjad" pärjati 2018. aastal sotsiaalmeedia auhindadel Eesti populaarseimaks taskuhäälinguks. "Tussisööjate" üks loojatest, Ari Matti Mustonen rääkis "Terevisioonis", kuidas tema ja Mikael Meema üleüldse taskuhäälingut tegema hakkasid, millest seal räägivad ja miks nende kuulajatele see korda läheb.

"Meil on kolm tundi keskmine episood, ainult kahekesi ja null ettevalmistust. Me räägime, loeme kuulajate kirju, neid tuleb päris palju, see on super alati. Põhiasi on aususel, me lihtsalt räägime nagu asjad on," ütles Mustonen.

"Kõik, millest me räägime, piinlikud momendid, seksuaalsuse avastamine, 16-aastase poisi ebakindlus ja kõik see. Sellest koolis väga ei räägita," kirjeldas Mustonen teemaderingi, mida "Tussisööjates" kuuleb.