Ürituse peakorraldaja on võtnud vastu otsuse, et viib festivali läbi lähtuvalt Vabariigi valitsuse poolt kehtestatud inimeste piirmäära arvule ehk arvule, millega testimine ei ole vajalik.

"Lubatud on korraldada väliüritus maksimaalselt 5000 inimesele - just nii palju festivalipasse on meil müügil Piletilevi müügipunktides," avaldab Sten-Erik Jantson olulise muudatuse.

Ühepäevapassid tulevad müüki ainult kohapeal ürituse toimumise ajal ja juhul, kui festivali külastajate piirmäär ei ole veel ületatud.

"Endiselt kehtib reegel, et kui inimene tunneb end halvasti või kahtleb oma tervislikus seisundis, palume tal tingimata koju jääda," tuletab peakorraldaja meelde.

Juba kuuendat korda toimuva festivali We Love The 90's toob Tallinna lauluväljakule retromuusika melu kolmeks päevaks. Ürituse peaesineja on SCOOTER, kes esineb Tallinnas oma maailmaturnee raames. Neljapäeval, 29. juulil alustatakse millenniumi muusika ehk We Love The Millenium festivaliga. Reedel, 30. juulil toimub eestlaste suure lemmiku ehk saksa tehno- ja tantsumuusika lipulaeva Scooter, kelle jaoks on tegemist esimese kontserdiga pärast koroonakriisi.

Kolmepäevasele festivalile paneb laupäeval, 31.juulil punkti 90ndatest tuntuks saanud lugudele ja artistidele keskenduv We Love The 90s programm.