Muusik Chris Brown on taaskord uurimise all. Väidetav ohver sõnas, et muusik lõi teda niivõrd tugevasti kuklasse, et tema juuksepikendused tulid lahti, kirjutas TMZ.

Politsei teatel kutsuti nad sel nädalavahetusel Browni San Fernando orus asuvasse koju, kus väidetav ohver ütles, et muusik lõi teda.

Naise sõnul lõi Brown teda nii tugevasti, et osa juuksepikendusi tuli lahti. Politsei koostas vägivalla kohta raporti ja nimetas Browni kahtlusalusena.

Kannatanul muid vigastusi polnud ning politsei kedagi ei arreteerinud.

See on juba kahe kuu jooksul teine kord, mil politse Chris Browni koju kutsustakse. Mais külastasid korrakaitsajad muusiku kodu tema sünnipäeval toimunud suure peo ajal ning politsei oli sunnitud selle laiali ajama.

Praegu pole teada, mis juhtumiga edasi saab, aga tõenäoliselt seda pikalt ei menetleta, kuna tegu on heal juhul vaid kerge õigusrikkumisega, kui üldse.

Mäletatavasti sai Chris Browni karjäär ning avalik imago aastaid tagasi tugevalt kannatada, kui ta peksis läbi oma tolleaegse tüdruksõbra Rihanna. Brown, keda loeti Michael Jacksoni teiseks tulemiseks, oli pikalt põlu all, kuid suutis oma karjääri vaikselt ree peale saada. Praegune juhtum, aga lisab järjekordse musta pleki tema karjäärile.