"Festivali esinejate seas on midagi igale muusikamaitsele, nii klassikalist kui kaasaegsemat vokaalmuusikat Tallinna Kammerkoori, Estonia seltsi segakoori, ETV Tütarlastekoori ja Orthodox Singersi esituses, kui erinevate kõlade hõrke kooslusi, nagu Virgo Veldi saksofonil ja Ines Maidre orelil, Kadi Jürgens (mezzosopran) ja Liis Viira harfil", ütleb festivali kunstiline juht Pille Lill ja lisab, "aga kuulata saab ka Kristiina Ehini luulet ning gospelmuusikat Sofia Rubina ja Uku Suviste esituses."

Festivali avakontsert toimub Rapla kirikus 26. juunil kell 19, kus lavale astuvad Tallinna Kammerkoor ja Estonia Seltsi segakoor ning dirigendiks hiljaaegu aasta dirigendi tiitliga premeeritud Heli Jürgenson. Esitusele tuleb Gabriel Fauré Reekviem, solistideks Maria Listra ja Atlan Karp. Kontserdi esimeses pooles kõlavad Arcadelt, Luis de Victoria, Bruckner, Duruflé, MacMillan, Stanford, Kõrvits, Schnittke, Pärt ja Kreek.

27. juunil kell 19 rõõmustab Märjamaa kirikus publikut ETV Tütarlastekoor. Aarne Saluveri juhatamisel kõlavad Kreek, Ojakäär, Sisask, Biebl, Kõrvits, Palestrina, Bojesen, Hovland, Rehnqvist, Kuulpak, Uusberg, Lloyd Webber ja Tormis.

Esmaspäeval, 28. juunil kell 19 Vahastu kirikus on esmakordselt festivali kavasse põimitud luule koos muusikaga. Luulekontserdi keskmeks on Raplamaalt pärit luuletaja Kristiina Ehini tekstid, mille tundetoon ulatub lüürilisest mõtisklusest kuni jõulise ja naiseliku manifestatsioonini välja. Seda toetavad Silver Sepa isetehtud pillidel saadetud fantaasiarohked lood ja laulud ning Krista Citra Joonase ajatud ja voogavad bambusföödipalad.

Kontserdid toimuvad veel Rapla kirikus (1.07, keelpillikvartett Kristina Kriit, Mari-Liis Uibo, Johanna Vahermägi, Andreas Lend), Vigala kirikus (3.07, bariton Atlan Karp, saksofinst Eve Neumann tšellist Andreas Lend ja akordionil Jaak Lutsoja), Hageri kirikus (4.07, saksofonist Virgo Veldi ja orelil Ines Maidre, Velise kirikus (8.07, Orthodox Singers), Järvakandi kirikus (9.07, metsosopran Kadi Jürgens ja harfil Liis Jürgens), Käru kirikus (10.07, Pille Lill, Maria Listra, Rasmus Kull, Aare Saal, Tamar Nugis jt).

Festivali lõpetavad Rapla kirikus 11. juulil kell 19 Sofia Rubina ja Uku Suviste kontserdiga, mis on inspireeritud gospelmuusikast.