„See suvi tõepoolest armastab ehteid- tagasihoidlikkus ei ole siinkohal trend. Kihid-kihid-kihid kaelakettidel ning suured kõrvarõngad jätkavad oma võidukäiku moelavadel ja glamuuripidudel. Vürtsikust lisavad armastatud Eesti disainerite erksavärvilised ehted, mis toovad lisavärskust meie igapäevaellu!

Kas kuld või hõbe?!

Tegelikult on juba ammu see müüt – kas hõbe või kuld - kummutatud. Kanda võib uhkusega mõlemat, neid miksides ja kombineerides saavad mõlemad metallitoonid uhkelt särada ja teineteist täiustada. Pigem vali see, milles tunned end hästi ning mis sobib paremini sinu nahatooni ja riietusega. Ehted on alati need aksesuaarid, mis i-le täpi panevad ning komplimentidel lasevad vabalt lennata.
Küsides Brigitte Susanna Hundilt tema lemmikehete kohta, siis ka tema eelistuseks on mõlemat metallitooni ehted. Suvisel rannapeol kannaks ta just suuri kuldseid kõrvarõngaid. Samuti sobisid ideaalselt Kristel Aaslaidile Goldtime imekaunid uued Guessi kõrvarõngad!

Rohkem või vähem?

Sel suvel ei tasu end tagasi hoida. Juba pikalt trendihoiatusena laineid löönud ketitrend ei ole kuhugi kadunud. Neid võib julgesti kanda mitmeid, kihiti ja erinevas siduses ja pikkuses! Ketid võivad julgesti kolida nii randmele kui ka kaunistada sinu jalga! Lase siin inspiratsioonil seigelda ja enda seksikust rõhutada! Kõik on lubatud!

Kaelaehe koos kauni käevõruga võib olla ka tõeline statement-ehe, mis ütleb KÕIK!

Agne on Goldtime uue brändi Guess reklaamnägu.

Värvikad kõrvarõngad on alati teema!

Kõrvarõngad on ehted, mis ei jäta kunagi kedagi külmaks! Nende lopsakus ja värvikus võib muuta iga musta kleidi omanäoliseks, rõhutades sinu stiilsust ja omapära! Pikad „õlatolmutajad” toovad sinu ellu elegantsust ning rõhutavad sinu naiselikkust igal sammul. Lisa romantilist joont lillede või liblikatega, mis toovad välja sinus vaid parima. Või too välja oma metsikum pool ning las loomamustrid või suvised suured rõngad kaunistavad sind! Rõngad, mis olid juba 80ndatel „must be” on ka täna tegemas oma võidukäiku ja suvistele festivalidele on nad ideaalsels kaaslaseks.

Imetabaste värvidega mängeldes võid aga muuta maailma- kontrastid ja vastandvärvid loovad alati kombinatsiooni, mis ei jää märkamatuks.

Suvevürtsi lisavad mitmete Eesti disainerite looming, mille parimad valikud on esindatud Goldtime juveelikauplustes. Aveli lisab siinkohal, et eestlaste vaieldamatute lemmikute hulka kuuluvad nii Tanel Veenre tähistaevasse lennutatud komeedisabad kui ka Soma pilkupüüdvad neoonvärvid. Stiilipuhtust lisavad Lisa Kroeberi ja uued öko Soho kõrvarõngad, kuid kirgi kütab endiselt ka alati New Vintage by Kriss ja Kuma romantilised liblikad.

„Rõõm on tõdeda, et eestlaste ehtemaitse on endiselt rikkalik, julge ning stiilne. Tõsi, et kunagi ei lähe moest väärikad vääriskivid ja nende kuninganna- Teemant. Teemandiga ehted on, olid ja jäävad läbi aegade naiste vaieldamatuks lemmikuks . Oluline on aga leida see enda stiil ja mugav tunnetus- jah, just need ehted teevad mu välimusele komplimendi! Lasta enda kustumatul säral paista ning nautige eestimaa imekaunist suve, lisab Aveli, soovides kõigile naudinguterohkeid suvepidusid Goldtime/ www.goldtime.ee pere poolt!