Meedialt nime "Gorilla Glue Girl" (firma nimi, mille liimi ta endale pähe valas) saanud Tessica avaldas, et ta kannatas nurisünnituse kolmandal raseduskuul ja ta pole praegu kindel, kas ta oma kihlatuga üldse proovib uuesti last saada, kirjutas TMZ.

Tessica rääkis, et nurisünnitus toimus eelmisel kuul, kui ta erandkorras haiglasse viidi. Talle kutsuti kiirabi, kuna tugev kõhuvalu ei lasknud magada.

Arstid püüdsid lapse südamelööke leida kümme minutit, kuni ultraheli viimaks kinnitas, et Tessica oli pisitüdrukust ilma jäänud. Naine ei osanud teha muud kui vaid nutta.

Tessica sai rasedusest teada selle aasta alguses, kui Gorilla liimiga juhtunud saaga oli selja taga. Tegu oleks olnud tema ja tema kiihlatu Dewitt Madisoni esimese lapsega.

Tal oli raseduse alguses jubedad iiveldushood, mis mõnikord kestsid terve päeva. Ta käis pidevalt haigla vahet, sest ta ei suutnud vett endal sees hoida. Arstid ühendasid ta isegi kanüüliga, kuna ta oli äärmiselt dehüdreeritud.

Ja viimaks, 17. mail, ta avastas, et ta veritses palju ning siis teadis naine, et midagi on väga valesti.

Tessical on eelmisest suhtest viis last ning tema kihlatul neli. Tessical ei ole plaanis partneriga uut last proovida, vaid keskenduvad praegu kaotusevalust ülesaamisele.