Naistele mõeldud sekslelude tootja Bellesa sõnas, et nad keelduvad Jenn Harleyga koostööst, kuna nad on šokeeritud tema käitumisest oma praegu kallima suunas, ähvardades teda relvaga ja kutsudes teda n******s, kirjutas TMZ.

Jenni koostöö Bellesaga nägi ette, et naine reklaamib ühte nende toodet oma Instagramis. Emadepäeval tegi ta postituse, öeldes, et ka emad väärivad puhkust, ning kutsus endaga ühendust võtma, et nad saaksid tasuta kingituse või kinkekaardi.

Jenni koostöö Bentley Trike'ga, mis on kolmerattaline ning lapsekäru ühes, on samuti ohus. Toote levitaja Posh Baby & Kids ütles, et nad on praeguseks lepingu peatanud, aga on kohe valmis seda lõpetama, kui süüdistused vastavad tõele.

Firma president Deepak Raghavan ütles: "Sellised intsidendid lähevad meie firma väärtuste vastu. Me ei talu sellist käitumist."

Jenn Harley esindajad on aga selliste väljaütlemiste peale pahased. Nende sõnul ei lõpetatud temaga koostööd, vaid kõik tema koostööd olid ühekordsed.

"Bellesa oli ühe postituse diil, nendega ei ole käimasolevaid lepinguid," ütles tema esindaja. "Tema tehing Bentley Trike'iga ei olnud isegi makstud. Ta sai kingituseks üke kolmerattalise tehtud postituse eest. Jenn kaalub need avaldused teinud firmade vastu kohtusse minna."

Nädalapäevad tagasi tekkis Jennil ja tema kallimal Joseph Ambrosole'il tüli, mille järel naine kaasa tänava äärde jättis. Asjalood läksid kodus palju hullemaks.

Vahistamisraporti kohaselt lubas Jenn Josephi relvaga maha lasta ning kutsus teda n******s. Josephi sõnul olla Jenn relva laadinud ja lubanud ta seal samas maha lasta. Jenn arreteeritid koduvägivalla ning rünnaku eest surmava relvaga.