78-aastane näitleja naaseb märulit täis arheoloogi rolli "Indiana Jones 5" filmi tarbeks. Viienda ja viimase filmi võtted on UKs viimastel nädalatel töös olnud ning film peaks esilinastuma 2022. aastal. Disney stuudio ei avaldanud Fordi vigastust, kuid ütles, et filmiplaan tehakse järgmise nädalate jooksul ümber, kirjutas BBC.

See ei ole sugugi esimene kord, mil Harrison Ford on saanud filmivõtetel viga. Filmdes seitse aastat tagasi "Tähesõdade" filmi, sai ta viga Millenium Falconi hüdraulilise ukse tõttu, kui ta Han Solo tegelase rollis juhtis lennumasinat.

Ta murdis õnnetuse käigus jala ning viidi koperiga haiglasse. Kohtusse jõudnud juhtumi ajal öeldi, et halvemal juhul oleks Ford võinud ka surma saada.

Ford on ka piloodina mitmel korral õnnetustesse sattunud. 2017. aastal maandas ta oma väikelennuki kogemata USA lennuvälja ülestõusmisrajal ning oleks peaaegu kokku põrganud lennukiga, millel oli peal sada reisijat.

2015. aastal murdis ta käeluu ning kannatas väiksemaid vigastusi, kui ta sooritas Californias hädamaandumise.

Harrison mängis esimest korda legendaarset arheoloogi 40 aastat tagasi. Viienda filmi tegemist on arutatud juba pikalt. 14 aastat pärast 2008. aasta neljandat filmi on mitmed stsenaristid tulnud ja läinud. Viimaks sai stsenaarium valmis ning võtted algasid selle kuu alguses UKs.