2019. aastal ilmavalgust näinud Elisa ja ETV originaalsari „Reetur“ naaseb tänavu uue hooajaga, mis toob sündmustiku tänapäevale lähemale. Käibele on tulnud euro ja sarja peategelane Alfred Vint tegutseb endiselt Eesti riigiaparaadis, kus ta on kogunud austust ning paguneid, kuid riigireetmine pole tema elust kadunud.

Sarja nimirollis astub taas üles Tambet Tuisk, kes pälvis 2020. aastal sama rolli eest ka EFTA parima telesarjanäitleja auhinna. Vindi kõrval näeme endiselt tema lojaalset abikaasat Heli Vinti ja Vene luure

Elisa sisuhankejuht Toomas Ili sõnab, et uus kuueosaline hooaeg üllatab televaatajaid oma hoogsa ning ülipõneva süžeega. „Alfred on varasemast julgem, sihikindlam ja külmem ning sündmused, mis uues hooajas lahti rulluma hakkavad võtavad varasemast suuremaid pöördeid.“

ETV programmijuht Marje Tõemäe tõdeb, et "Reeturi" näol on tegemist Eesti viimase aja löögivõimelisema draamasarjaga. "Esimene hooaeg võeti väga hästi vastu Eesti televaatajate poolt ning sari pälvis ka rahvusvahelist tähelepanu, millest võib järeldada, et lugu on universaalselt tugevate omadustega ning näitlejatööd on usutavad ületades riigipiire."

Režissööritoolil istub uuel hooajal hinnatud režissöör Ove Musting („Kalev“), sarja stsenarist on Raoul Suvi („Eesti luurajad“) ning idee autor ja stsenaariumi konsultant Andres Anvelt. Näitlejatest teevad sarjas kaasa Eva Koldits („Reetur“, „Seltsimees laps“), Mart Nurk („Reetur“), Ott Aardam („Tõde ja õigus“, „Päevad, mis ajasid segadusse“), Erki Laur („Pank“), Tiina Tauraite („Pank“), Margus Jaanovits („Õnn tuleb magades“), Maarja Jakobson („Mihkel“) jpt.

„Reeturi“ teise hooaja esimesed osad jõuavad tänavu sügisel eksklusiivselt Elisa Huubi.