Biitlite trummar vaidlustas Ring O kaubamärgi, kuna nende nimed on liiga sarnased ja võivad tekitada segadust, kirjutas BBC.

80-aastane muusik leidis, et tema reputatsioon võib kannatada saada, kui USA patendiamet nõustub seda kaubamärki registreerima. Aga ta on nüüd oma kaebuse tagasi võtnud, kuna jõudis tootjatega kokkuleppele.

Tema advokaadid vaidlesid alguses, et brändi nimi on identne välimuselt, häälduselt, konnotatsioonilt ning kõlalt tema enda nimega, mis on kaubamärgina registreeritud.

2019. aastal kohtule edastatud dokumentides oli kirjas, et paljud inimesed võivad arvata, et Ringo Starr on seksleludele oma nime andnud ja seda assotsiatsiooni muusik ei soovi.

Rokkar ei taha selle firmaga kuidagi seotud olla, kuna see rikub tema enda reputatsiooni ja head nime.

Kokkuleppe kohaselt püüab Pacific Holdings and Momentum Management teha kõik endast oleneva, et sekslelusid ei aetaks rokkari nimega segamini.

Tehingu kohaselt võib firma rokkarile sarnanevat nime kasutada vaid seksi puudutavate abivahendite juures ning Ring ja O vahel peab olema vahe.

Firmad on lubanud mitte kuidagi Starri nime häbistada ja rikkuda ning nad ei kavatse kunagi kasutada kahemõttelisi väljeneid, mida saaks muusiku nimega seostada.

Ring O on osa Screaming O kollektsioonist, mis on kogu maailmas müünud enam kui 25 miljonit eksemplari.