"Duck Dynasty" pere matriarch näeb välja nagu ta oleks baarikakluses osalenud, aga tegelikult sai ta koeralt pureda. Hullu pole aga midagi. Kay sõnas, et ta peaks paari nädala pärast täiesti terve olema, kirjutas TMZ.

Kay Robinson, saates tuntud, kui Miss Kay, rääkis, et tema koer Bobo hammustas teda eelmisel nädalal. Nagu piltidelt (vaadata omal vastutusel) näha, siis koer rebestas tema alumist huult ning võttis tüki välja alumisest.

Kay rääkis, et verd oli palju, kui ta pärast intsidenti haiglasse toimetati. Veidral kombel näeb olukord praegu isegi hullem välja. Seda kõike õmbluste ja paistetuse pärast. Väljas liikudes katab ta haavu näomaskiga.

Õmbluste tõttu ei saa ta suud avada ja peab läbi kõrre toituma. Ta kasutab paranemisel antibiootikume ning nahakreemi.

Miss Kay sõnul oli hea uudis see, et arstid tegid tema ravimisel head tööd ning haiglapersonal Monroe linnas Louisianas on väga tore olnud. Ta on praegu kodusel ravil ning paranemine peaks aega võtma kuni neli nädalat.

Pärast seda ta vajab ilukirurgiat, et huuled korda teha, kuid pärast seda peaks kõik vanaviisi olema.

Miss Kay rõhutab, et hammustamine oli sama palju tema enda kui koera süü. Kay soovis koerakesele head ööd musi teha ja hiilis tema juurde kui koer magas. Loomake ehmatas ja kaitserefleksist hammustas omanikku.

Teadaolevalt on mõlema osapoole vahel kõik korras, vahet pole, millised huuled välja näevad.