2. ja 3. juulil toimuval ajastupeol saab taas üle pika aja laval kokku ansambel JAM, kellel täitus hiljuti 25 aastat bändi loomisest. Ansambli asutasid Tallinna Muusikakeskkooli õpilased Juss Tamm ja Mihkel Mattisen. Meeste esimeseks singliks sai lugu nimega "Miks minema läed" ja edu Eesti diskomaastikul oli garanteeritud. Järgnevad 11 aastat esines bänd kõikvõimalikel kontserdituuridel ja populaarsetes diskoteekides. Selle aja jooksul jõudsid muusikasõpradeni siiani unustamatud JAM-i hitid nagu "Ootan tuult", "See viis", "Tants, mida tantsisime", "Ainus tee", "Sinuga koos" ja "Sünnipäevalaul".

JAM pakkis asjad kokku aastal 2005 ja sellest ajast on mehi koos kuuldud vaid mõnel kontserdil. 2017. aasta Retrobestiks valmisid bändi populaarsetele lugudele kaasaegsed digitaalselt taasloodud muusikalised taustad. Kontsert osutus Retrobesti külastajate jaoks ülipopulaarseks ja pakkus väga palju emotsionaalseid hetki ka Mattisenile ja Tammele.

Lisaks JAM-ile saab Retrobestil kuulda Smilersit, kes tuleb kohale spetsiaalse retro erikavaga. Kahe päeva jooksul astuvad lavale ka Anne Veski, Justament, Vennaskond, Singer Vinger ja 2 Quick Start.