Paari esiklaps, pisipoeg sai nimeks Laurie, kirjutas Digital Spy.

50-aastane "Tähesõdade" ning 36-aastane "Scott Pilgrimi" näitleja, kes tegid ühiselt kaasa eelmisel aastal esilinastunud filmis "Birds of Prey", ei andnud avalikkusele teada, et on lapseootel.

Lapse sünnist andis kõige esimesena teada McGregori kõige vanem tütar, 25-aastane Clara, kes postitas Instagrami pildi pisibeebit kaisutamas. "Tere tulemast siia ilma, väikevend. Palju õnne minu isale ja Maryle. See on parim kink," kirjutas Clara postituse juurde.

Kui avalikuks tuli uudis, et McGregor läks just Winsteadi pärast lahku 22 aastat abielus olnud Eve Mavrakisest, siis oli just Clara see, kes sotsiaalmeedias näitlejannat "prahiks" kutsus. Tundub, et nüüdseks on paar suhteid parandanud.


Mary Elizabeth Winstead. Foto: Scanpix

Teine McGregori laps, 19-aastane Esther avalikustas sotsiaalmeedias poisi nime. "Kohtasin oma väikevenda, kes nägi välja nagu piraat. Soovitan. Tere tulemast perekonda, väike-Laurie," kirjutas Esther.

Peale Clara, Estheri ja Laurie, on McGregoril veel kaks last: 20-aastane Jamyan, kelle ta koos Eve'ga adopteeris, ja 10-aastane Anouk.

McGregor ja Winstead kohtusid 2016. aastal "Fargo" võtteplatsil. Aasta hiljem lõpetas Winstead oma seitse aastat kestnud abielu Riley Sternsiga. McGregor alustas lahutusprotsessi abikaasast aasta hiljem.