Oli Londoni suur soov oli näha välja nagu korea poplaulja Park Jimin ning sellepärast ta kogu selle suure teekonna ka ette võttis. Nüüd aga saab ta tapmisähvardusi, kirjutas TMZ.

End ka sootuks pidav sisulooja, kes muutis enda nime Jiminiks, sõnas, et ta kardab oma elu pärast.

Nii mitmedki kirjutavad talle, et ta end ära tapaks, teised jällegi, et tulevad ise ja lasevad ta maha.

Jimin tunnistas esmaspäeval, et on viimased kaheksa aastat oma kehas lõksus olnud ning identifitseerib end pärast operatsioone korealasena, kirjutas TMZ.

London nimetas end ümber Jiminiks ning 18 vajamineva operatsiooni juures keskenduti enam silmadele ja kulmude tõstmisele.

Instagrami postitatud videos rääkis sootu suunamudija osaliselt korea keeles, öeldes: "Tean, et see on natuke segadust tekitav, keegi pole kunagi välja tulnud ei Jimini ega korealasena, aga see on midagi, mida teie teate ... olen pikalt identiteediprobleemidega võidelnud."

Suunamudijast Jimin ütles, et Lõuna-Korea on nüüd tema kultuur ja kodumaa ning ta on õnnelik, et ta on korealane. Ja seda pärast 150 000 dollarit maksma läinud operatsioone.

Ta on saanud ka kriitikat rassi muutmise pärast. Selle peale ta ütles: "Transseksuaalsus on nagu transrassilisus, sest sa oled sündinud vales kehas."