30-aastane Sheeran sõnas, et kannab edaspidi pilte vaid moe pärast. Pärast laserlõikust on tema nägemine korras ja prille pole iseenesest vaja, kirjutas Daily Mail.

"Ma näen alati samasugune välja ja riietun samamoodi. Kuigi ma tegin laseroperatsiooni ja olen palju alla võtnud, siis ma näen natuke teistsugune välja," tunnistas ta.

Sheeran kaotas 2019. aastal 12 kilo, kui hakkas jooksmas käima ning sõi vähem kooke ja jõi vähem alkoholi. "Olen terve elu prille kandnud. Olen näinud läbi klaasi 28 aastat," ütles ta.

"Võtsin kõik oma prillid, lasin neile panna tavaklaasid, nii et kui ma tahan kunagi moekas välja näha, siis panen need ette."

Lauljal, kellel on Instagramis 32,8 miljonit jälgijat, sõnas, et operatsiooni ajal kulus iga silma peale 45 sekundit ning tal on nüüd ideaalne silmanägemine. Ta ei olnud seda kunagi ilma prillideta kogenud.

"Kui ma silmad avasin, siis tundus kõik piiritu. Olen pettunud, et seda varem ei teinud. Olen kaotanud kümme aastat ägedat aega. Soovitan seda ka kõikidel teistel teha," ütles "Shape of You" laulja.