Tegemist on mõistagi armastatud kultusbändiga Genialistid.

Rakvere Funkfesti tribüütbändis astuvad üles solistidena üles veel Karl Vilhelm Valter, Marta Lotta Kukk ning Maria Kallastu. Kontserdil esitatakse Genialistide legendaarseid lugusid, nende hulgas “Anna mulle end”, “Täna ma ei skoori”, “Leekiv armastus” jpt.

Festivali peakorraldaja Johannes Pihlak loodab, et taolised muusikalised eriprojektid saavad Rakvere Funkfestil traditsiooniks: “Ideid on olnud mitmeid, kuid otsustasime esimesel aastal just Genialistide tribüüdi kasuks, kuna keskendume sel aastal kodumaistele artistidele ning Genialistide panus Eesti funki ja bändikultuuri on midagi absoluutselt hindamatut.”

Kui nüüdseks on enamik Genialistide loomingut voogedastusplatvormidel rahvale kuulatav, siis leidub ka selliseid suurepäraseid lugusid, mida moodsal inimesel ei olekski justkui kusagilt kuulata. Üks sellistest on ka Rakvere Funkfestil esitusele tulev singel “Mööda poode”, mida internetiavarustest ei leia ning mille füüsilisi koopiaid on avalikes raamatukogudes vaid üksikuid.

Rakvere Funkfest on Eesti festivalimaastikul uus nähtus, kinnitades tänavu suvel kanda ühepäevase superprogrammiga!
Funkfestil astuvad lisaks Genialistide tribüütbändile üles vabariigi funkimad live bändid, kelle hulgas on funki sõprade lemmik Lexsoul Dancemachine, hitivabrik Gram-Of-Fun, eestikeelse funki edendaja Arg Part ja alternatiivse funki meister Kenors.

Piletid müügil Piletitaskus.