Juba 13 aastat Britney vara eestkostja olnud Jamie Spears andis kaks aastat tagasi tütre isikliku elu eeskostja rolli naisele nimega Jodi Montgomery. Nagu Jamie eile ütles, siis on just Jodi see, kes vastutab selle ees, mis otsuseid Britney eraeluliselt teha saab, vahendas TMZ.

Nüüd pidas vajalikuks sõna võtta ka Jodi Montgomery, kes sõnas läbi oma juristi, et tema ainuke ülesanne pärast seda, kui ta hakkas Britney isikliku elu eestkostjaks 2019. aasta septembris, on juhendada teda teel, kus ta enam ei vaja eeskostjat.

Britney soov lapsi saada ja abielluda ei ole kunagi mõjutatud Jodi eeskostja rollist ning ta on terve aja käitunud lähtuvalt lauljanna soovidest.

TMZ kinnitas, et sellise eeskoste puhul nagu Britney Spearsi on ülesseatud, tal on õigus abielluda ja lapsi saada ning eeskostja ei saa teda selles keelata.

Jodi on tema advokaatide sõnul alati olnud Britney vaimse tervise toetaja ning alati jälginud California eetikakoodeksit, et kõik oleks seaduslikult ja moraalselt õige.

Kõik, mis puudutab raha, on aga Jamie ja mitte Jodi pärusmaa. "Ms Montgomery on alati püüdnud saada raha kulude jaoks, mida Britney on nõudnud, või mida soovitab tema meditsiiniline personal. Kõik soovitud kulud pole luba saanud. Jamie Spearsil on eeskostjana kohus teha otsuseid vastavalt sellele, mis on vara seisukohalt kõige olulisem, ning see tähendab mõnikord, et vastavatele kulutustele on öeldud ei või on neid limiteeritud," rääkis Jodi Montgomery esindaja.