1. – 4. juulini kestev sünnipäevapidu vabas looduses, armsaks saanud Muhu Muusikatalu õue peal, toob kokku väga hea muusika ja toreda seltskonna. Oodata on artiste USA-st, Austriast, Inglismaalt, Rootsist, Soomest, Iisraelist ja muidugi meie oma Eesti artiste uute plaadiesitluste ja koosseisudega.

Traditsiooniks saanud kontserdid toimuvad festivali kuupäevade raames Kuressaare Arensburg Boutique Hotel & Spa Päikeseterrasil, Pädaste Mõisas, Muhu Katariina Kirikus ja sel aastal ka Kuressaare Laurentiuse Kirikus ja Tallinna jazzklubis Philly Joe.

Festival Juu Jääb on juba 25 aastat mänginud Eesti muusikasündmuste loos ehk väikest, kuid seda olulisemat rolli. Eks vast sõltub, kuidas vaadata. Pädaste mõisaõues 25 aastat tagasi toimunud ja ootamatult menukaks osutunud kontserdist alguse saanud muusikaarmastajate koosviibimine on Muhu jonnakusega trotsinud mistahes olusid, olnud üle ääremaaks olemise puudustest ja pööranud need võimalusteks.

Kuigi Juu Jääbi õhustikku või vaibi – kuidas aga soovite, võib transportida üsna edukalt ka mujale, siis tõeliselt koju ja kohale jõuab see ikkagi Muhu saarel, kus hea muusika, taluhoovi õdus muruplats ja rõõm koosolemisest loovad energiat, mida tabavad hinnata nii publik kui artistid. Saabugu nad siis lähedalt või kaugelt.