"Ütlen ausalt ära, et väikesest peale oli minu mentaliteet see, et ma ei taha lapsi ega abielluda jne. Aga see tuli lihtsalt sellest, et mul polnud kunagi eeskuju ja kõik suhted, mida mina nägin kõrvalt, olid väga mürgised ja ma mõtlesin alati, et miks nad veel lapsi ka saavad," selgitab Jaanika oma Instagrami kontol.

"Minu jaoks oli alati mõte, et laps on väga suur vastutus, mitte pluti-pluti. Sul peab juba enne lapse saamist oma kaaslasega väga hea suhe olema ja isegi kui suhe katki läheb, ei kisuta last sinna sisse. Ma pole kunagi saanud aru sellest, kui keegi ütleb, et koos peab olema lapse pärast. See on kõige haigem asi maailmas. Kui suhe ei toimi ja teil on laps, peab just kiiremini lahku minema. Laps on õnnelik, kui vanemad on õnnelikud," arvab ta.

Ta tunnistab, et ei ole unistanud emaks saamisest, sest kartis, et teeb väga palju vigu. "Me oleme väga palju õppinud oma vanematelt ja elust enesest, kuidas olla ja mitte olla. Tean, et oleme targemad, meie suhe põhineb väga pikal ja sügaval sõprusel. Ma ei teeks mitte kunagi seda teekonda kellegi teisega läbi. Nüüd võin öelda, et ootan väga seda aega ja ei jõua oodata, et saaksin kasvada koos enda puuksuga ja teda õpetada, toetada ja talle pinda käia."