See oli esimene kord, kui Dynevor ja Davidson läksid koos avalikule sündmusele. Nende suhe oli välja tulnud juba aprillis, kuid esimesed kõlakad ilmusid märtsikuus, mil Davidsoni kohati koos Dynevoriga Manchesteris, kus näitlejanna elab.

Davidson rääkis maikuus, et ta suhtub suhetesse tõsiselt ning mänge ei mängi. Samuti peab ta oluliseks vabalt omavahel suhtlemist ning ausust.

Selle aasta kevadel proovis paar kaugsuhte toimima panna, kuna Pheobe oli hõivatud sarja "Bridgerton" teise hooaja võtetega Inglismaal, Pete aga elab Ameerikas.

Samal ajal kui Dynevor ja Davidson on sotsiaalmeedias hoidnud suhete teemal madalat profiili, märgati neid möödunud aprillikuus kandmas samasuguseid "P" ja "D" tähtedega kaelakeesid. Neil mõlemal on küll samad esialgustähed, nii et see võib olla kokkusattumus, kuid see ei välistanud võimalikku märki pikamaasuhtest, kirjutab Teen Vogue.

Nüüd tuleb vaid oodata nendepoolset kinnitust suhtest, kuid senimaani nendest tehtud pildid Wimbledoni mängul räägivad rohkem kui tuhat sõna.

Pete Davidson on eelnevalt olnud seotud Kaia Gerberiga ning lühiajaliselt kihluses olnud Ariana Grandega.