"Me teeme ühe kontserdi nüüd ka tallinnas. rohkem pole plaanis tallinnas kontserti teha. seega päris eksklusiivo värk," seisab Facebooki ürituses kirjas.

Poistebändi esimene kontsert suvepealinnas Pärnus võeti publiku poolt ülihästi vastu ning lisaks legendaarsele triole astusid lavale ka räpikuningas Genka ja ladinahõngulist popmuusikat viljelev Maian, kes mõlemad teevad kaasa ka bändi veebruaris ilmunud kauamängival.

Ka Tallinna kontserdil kõlavad kollektiivi parimad palad ning loomulikult on oodata üllatusi. Õhtut soojendavad lukamon ja kriipsu-uku ning lisaks hullutab publikut üllatuskülaline, kelle isikut poisid veel ise ka päris täpselt ei tea. Õhtu jooksul keerutab plaate Siim Nestor.
Bändi produtsent ja noorim liige boipepperoni esitles Pärnus toimunud kontserdil ka enda klassikalise muusika oskusi, mängides laval imeosavalt viiulit. Kas seda trikki ta ka kordab, saab näha juba neljapäeva õhtul Patarei Merekindluses.

Ansambel Pitsa (reket, kohver, boipepperoni) moodustati möödunud aasta sügisel ja veebruaris jõudis grupeering oma esimese ja võib olla ka viimase kauamängivani – 12 looga "calzone".

"Meil on kõik esindatud - pikk, paks ja väike," ütles bändi ninamees kohver plaadi ilmumise ajal. Debüütalbum "calzone" ilmus digitaalselt ja füüsiliselt ainult LP formaadis ning limiteeritud koguses.

Eriliseks teeb vinüüli see, et näeb välja nagu päris gurmeepitsa ja on esimene Eestis pressitud piltvinüül ehk picture disc. Põhimõtteliselt on album kõikjal läbimüüdud, siin-seal plaadipoodides võib veel eksklusiivset ketast kohata.

Tänaseks on pooled lood "calzone" pealt videosinglitena ilmunud ning bänd on nii digikanalites kui ka raadiotes oma humoorikate ja kõrgkvaliteediliste lugudega nagu "EOS", "Tahmanägu", "avokaado (leidin ta)" ja "Kuulsaks" leidnud hulganisti fänne.