XXII KESKAJA PÄEVAD


N-P 08.07-11.07, Tallinna vanalinn

Keskaja päevade ajal võib Tallinna vanalinnas kohata õitsva hansaaja hõngu. Raekoja platsil toimub keskaja turg kauplejate ja meistrikodadega. Üles astuvad muusikud ja tantsijad lähedalt ja kaugelt. Toimub keskaegne rongkäik.

Lisainfot leiab SIIT.

ANSAMBEL PITSA


N 8.07 20:00, Patarei Merekindlus
Esineb eelmise aasta septembris alustanud bänd, mille koosseisust leiab Reketi, kohvri ja boipepperoni. Soojendavad lukamon ja kriipsu-uku ning üllatuskülalised.

BEACH GRIND 2021


R-L 9-10.07, Pärnu Rannapark

Sel aastal toimub Beach Grind tavapärasest teises asukohas Pärnu Rannapargis mõlemal päeval kell 18-01. Eelmisel aastal ostetud passid on automaaselt uuendatud kasutamiseks tänavu ning mullused ühepäeva piletid on muudetud kahepäevasteks passideks.

Ees on ootamas kaks päeva muusika nautimist suvepealinnas.

Laupäeval esinevad: A-LAVA, SUB FOCUS DJ SET + MC ID (UK), 5MIINUST, WATEVA, Clicherik & Mäx, GRAM OF FUN, B-LAVA, PLANEET, SIIMI, NIX & JONNY, COVERK & BYTE, MHKL & JAVÚ, TUNNL VISION

Pühapäeval astuvad ülesse: A-LAVA, CAMO & KROOKED (AUT), nublu, CARTOON, Pluuto, DANIEL LEVI, Raul Ojamaa live, B-LAVA, Jozels, Qrx, MHKL, Saulus, NOTITZ.

SMILERS X 5MIINUST


L 10.7.2021 19:00, Rakvere Vallimägi

Smilers ja 5Miinust annavad 10. juulil suure erikontserdi Rakvere Vallimäel.

Ainulaadne võimalus nautida armastatud Eesti artistide loomingut mõnusal suveõhtul.

Erikontserti soojendab AG!

SUVEÕHTU STAARID - PITSA, 2 QUICK START, DR. ALBAN (SWE)


L 10.07 10.7.2021 18:00, Toila Laululava

Alanud aasta suvi toob Toilasse 90ndate SuperStaari - Dr. Alban!

Alustab kümnete tuhandete lemmik ansambel 2 Quick Start!

Kell 21.45 valutab lava noorte generatsiooni seas uus ja moodne PITSA (Reket, Kohver, Boipepperoni)!

Dj. Simon Jay täidab vahepausid ning südaööst jätkub disco kuni kella 1ni.

SALMISTU SUVEKONTSERDID


R 09.07 kl 19.00 Hendrik Sal-Saller ja Erko Laurimaa

L 10.07 kl 19.00 Stig Rästa ja Silver Laas

P 11.07 kl 19.00 Pearu Paulus & Live bänd

Salmistu suvekontsertidel saab nautida hubaseid ja intiimseid kontserte maalilises ja oma metsikust säilitanud mereäärses Salmistu külas. See liivaranna ja imelise atmosfääriga pärl ootab kõiki seiklejaid unustama ennast üheks päevaks looduse ja ilusa muusika keskele.

Üheksal suveõhtul, 8.- 18. juulini astuvad üles Kadri Voorand, Hendrik Sal-Saller, Stig Rästa ja Silver Laas, Pearu Paulus ja live bänd, Rita Ray Johannes Laas, Mari Jürjens, ansambel Justament, Ott Lepland ja Tõnis Mägi ning Karl-Erik Taukar.

Külastajaid oodatakse kontserdist osa saama Salmistu külas – vaid 30 km kaugusel Tallinnast.

BARBAR FEAST 2021


N-P 8.-11-07 18:00, Viikingite küla, Harjumaa

3 PÄEVA KODUMAIST KÜTET maalilises VIIKINGITE KÜLAS.

Barbar Feast naaseb peale skandaalselt suurepärast esimest aastat. Sedapuhku liigub see Barbari juurte juurde ning paneb 2021 suve suurima peo maha armastatud klubist 30km kaugusel, imekaunis Viikingite Külas!

Esinevad: METSATÖLL × KURJAM × GORESOERD × HERALD × HORROR DANCE SQUAD × NIHILISTIKRYPT × HETERO × REDNECK RAMPAGE × BOOGIE COMPANY × DEAD FURIES × KILLHALL × DREADPIN × VAL TVOAR × SÜNGEHEL × TERAVMOON × PIME × SOLD × ULGURÄND × KOLMTEIST × DEFEATEM × NO MORE FRIDAYS × DESERT QUEEN × THE LOU LOUS × RISER × ITK × AC/DC TRIBUTE: COVERAGE × METALLICA TRIBUTE × DJ ANDRES UIBO × DJ TAAT × DJ NEIL SAVI

PÄRNU MULLIFESTIVAL MULLFEST 2021


L 10.07.2021 16:00, Pärnu

Festival algab Mullipiknikuga Koidula pargis, mida sel aastal juhatab Mullfesti Mutukas ning millel tegevusi jätkub kogu perele! Festivali põhiüritus Café Grandi esisel alal kulgeb aga kuurortlinnale omasel moel pealelõunast südaöösse. Kõigil festivali külalistel on võimalik kohapeal nautida ja kaasa osta erinevaid mullijooke lihtsamatest vahuveinidest päris ehtsate šampanjadeni, ka alkoholivabad mullijoogid on esindatud. Mõnus muusika, meeleolukad esitlused, vahvad võistlused, tänavatoit ning lihtsalt mõnus olemine kõigi pärnakate, suvepärnakate ja linna külaliste jaoks - see on selleaastase Mullfesti peamine idee toidu- ja joogikultuuri edendamise kõrval.

Festivalialale saab sisse piletiga, piknik on külastajatele tasuta.