Mais rääkis Eha Kroonikale oma juubeliõhtu veetmisest Miss Universumi finaalvõistlusel, mis oli talle tõeliselt sümboolne: "Täpselt 32 aastat tagasi veetsin ma oma 18nda sünnipäeva Moskva laval, kus võitsin "Supermodel of USSR" tiitli. Unistus suurel missivõistlusel osalemisest elas minus juba ammu. 12-aastasena vaatasin ma Soome televisioonist Miss Universumi võistlust. Mäletan, et mul oli paber, kuhu tegin oma edetabeli ja finaali vaadates unistasin, kuidas võiksin ka ise seal osaleda ja missikrooni kanda.”
17-aastasena oli Urbsalu Miss Estonia pjedestaalil ja hiljem võitis terve Nõukogude Liidu modellivõistluse. Ühel hetkel jõudis ta maailma supermodelli võistluste finaalis laval viie parima hulka. Eha osales 1989. aastal Los Angeleses iludusvõistlusel Supermodel of the World, kus saavutas neljanda koha ning sealt algas tema rahvusvaheline modellikarjäär.

Los Angeleses oli Eha jaoks suurimaks takistuseks keelebarjäär ja see rikkus ära ka ühe suure unistuse täitumise: "Olin tänu talendile sisse saanud Ameerika parimasse näitekooli American Aca­demy of Dramatic Arts, aga kuna rääkisin kõva aktsendiga, siis pakuti mulle filmides ainult ilusa bikiinides naise rolle, kellel polnud tekstilist osa. Olin väga õnnetu ja kuna mul ka raha eriti polnud, siis tulin koolist ära. Hiljem läksin Santa Monica College’isse äri õppima."