Nimelt on Kardashian ja West alates selle aasta algusest lahutamas. 2014. aasta suvel sõlmitud liit hakkas lagunema, kui räppar otsustas veeta rohkem aega oma uues Wyomingu osariigis asuvas rantšos, kuid tõsielustaar soovis siiski Californias olla.

Allikate sõnul otsustas Kanye oma tulevase eksnaisega vahepeal mitte suhelda ning seetõttu on ka lahutusprotsess toppama jäänud. Kuuldavasti sai Kardashian kontakti ainult mehe lähikondlastega.

Eelmisel kuul jäi West paparatsokaamerate ette oma väidetava uue silmarõõmu Irina Shaykiga. Supermodell ja räppar tähistasid mehe sünnipäeva koos Prantsusmaal ning kuuldavasti olid meedias avaldatud fotod suur üllatus ka Kardashiani jaoks.

Seetõttu sahistatakse, et KKW Beauty lõpetamise taga on fakt, et Kardashian kavatseb lahutades võtta tagasi oma neiupõlvenime ning seetõttu ei taha ta kasutada enam oma endisi initsiaale. Kuid firma Instagrami leheküljel seisab hoopis selline põhjendus: "1. augusti keskööl sulgeme KKWBeauty.com-i saidi, et saaksime tagasi tulla täiesti uue kaubamärgi all koos uue koostisega toodetega, mis on kaasaegsemad, uuenduslikumad ning mille pakend on jätkusuutlik ja uue parema välimusega."